Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
jotkut haluavat pysyä siinä suht timmissä kunnossa koko vuoden, eivätkä edes halua saavuttaa sitä maksimaalista lihaskasvua(joka tulee yli +500 plussilla), koska pelkäävät sitä läskiä ja inhoaavat pitkiä dieettejä. että on tuossa jtn perää tuossa vain pikkaisen oman kulutuksen syömisessäkin. esim. jos on dieetannut kesäks itsensä suht rasvattomaan "biitsikuntoon", niin sillon on ihan mukava olla se kesä niissä pienissä rasvoissa, kasvattamalla koko ajan lihaa hieman rauhallisemmin, saamatta kuitenkaan siihen sixpäkin päälle sitä rasvaa.Kyllä 500kcal plussalla sitä läskiä tulee. Jotkut treenaavat vähemmillä plussa kaloreilla, että ei tulisi niin paljon läskiä, mutta tässä ei ole järkeä koska maksimaalista lihaskasvua ei saavuteta.
Jos olet aloittelija, niin voit pistää dieetin käyntiin, ja saada silti vähän lihasta. 2kk:n päästä et lihasta enää noin saa. Mutta riippuu vähän missä rasvoissa olet. Jos mahan ympärys on yli metrin, niin varmaan kannattaa eka dieetata pois turhat.
jotkut haluavat pysyä siinä suht timmissä kunnossa koko vuoden, eivätkä edes halua saavuttaa sitä maksimaalista lihaskasvua(joka tulee yli +500 plussilla), koska pelkäävät sitä läskiä ja inhoaavat pitkiä dieettejä. että on tuossa jtn perää tuossa vain pikkaisen oman kulutuksen syömisessäkin. esim. jos on dieetannut kesäks itsensä suht rasvattomaan "biitsikuntoon", niin sillon on ihan mukava olla se kesä niissä pienissä rasvoissa, kasvattamalla koko ajan lihaa hieman rauhallisemmin, saamatta kuitenkaan siihen sixpäkin päälle sitä rasvaa.
kesää odotellessa!
jep, tuohan se on se ehkä järkevin tapa pysyä suht kireänä koko ajan. toisilla toimii tuo syklittely, toisilla pienet plussat. kaikki olemme erilaisia ja se mikä toimii hyvin toisilla, ei ehkä itsellä toimi niin hyvin.Heitä varten on olemassa plussa ja miinus rupeamien syklitys esim 2viikkoa plussia ja 2 miinuksella. Plussaviikoilla kasvetaan ja miinuksilla kiristetään yrittäen pitää lihat kehossa. Tästä oli ravintopuolella jotain keskustelua.
Kyllä 500kcal plussalla sitä läskiä tulee. Jotkut treenaavat vähemmillä plussa kaloreilla, että ei tulisi niin paljon läskiä, mutta tässä ei ole järkeä koska maksimaalista lihaskasvua ei saavuteta.
Jos olet aloittelija, niin voit pistää dieetin käyntiin, ja saada silti vähän lihasta. 2kk:n päästä et lihasta enää noin saa. Mutta riippuu vähän missä rasvoissa olet. Jos mahan ympärys on yli metrin, niin varmaan kannattaa eka dieetata pois turhat.
ja lähinnä vastasin tuohon metallican "ei ole järkeä olla pienillä plussilla" kohtaan..
kannattaa suhtautua vähän varauksella kaikkeen tietoon mitä luet/kuulet.Joo, lähinää ajattelin jotenkin sitä että on useimmille mahdotonta syödä päivässä esim. kalorin tarkasti 200kcal+. Siis kun aina ei vain tiedä mitä esim. kouluruoka sisältää, tai ne kulutus laskurit nyt antaa aika näennäisen tuloksen...
En tukenut YLI +500kcal syömistäkään, koska jostain luin että sillä ei saavuteta sen enempää lihaskasvua kuin +500kcal:aan. Loput on läskiä
Itse ainakin syklitän tästä eteenpäin 1kk+/2vk-. Ja parempi puoli tossa jaksottamisessa maltillisiin kaloreihin verrattuna on se, että dieetin jälkeen elimistö jotenkin "buustaa" itsensä kovaan kasvuun plussalle mentäessä. Elimistö tottuu kaikkeen, ja näin vältetään se. Jollain tapaa ajateltuna se on kuin dieetin cheattipäivän vaikutus