Lidlin rahka

paljonko meinasit ostaa kun pari päivää aikaa syödä?

Pari-kolme purkkia päivää kohti tälle viikolle. Nyt sitten vedetään rahkaa niin ettei vähään aikaan taas takuulla tee mieli.

Jos olisi pakastin, ihmettelisin tässä voiko rahkaa pakastaa?

Ja mitä sekaan? Raakaa munaa (niitäkin muuten oli tarjouksessa, mikä paratiisiviikko!) ja (vanilja)sokeria tietysti. Ei hullumpaa...
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Hyvä tietää tuokin.

Jos katoan tältä forumilta ikiajoiksi, olen saanut rahkamyrkytyksen... eilen sitä sai 0.19/purkki, joten... :dance:
 
Tuli ekaa kertaa moneen vuoteen ostettua Milbonaa. Ei juma mitä liisteriä. Ei ole mukavaa syötävää. Ehrmann on tuohon verrattuna miltei jogurttia. Itseasiassa Ehrmannissa on rasvatonta jogurttia 1%. :)
 
Hyvä tietää tuokin.

Jos katoan tältä forumilta ikiajoiksi, olen saanut rahkamyrkytyksen... eilen sitä sai 0.19/purkki, joten... :dance:
Samaa rahkamyrkytystä odotellaan täälläkin. Tiistaina hain tavalliseen tapaan levyllisen rahkaa ja tänään huomasin parasta ennen-päiväyksen olleen juurikin tuo 9. päivä. Vieressäni syömistä odottelee pari purkillista funlightiin miksattua höttöä. Ei viitsinyt kaurahiutaileita, tai öljyä laittaa sekaan, jotta tuo mössön saisi joskus syötyäkin kokonaan. Jääkaapissa on vielä parista purkista tehty valmis sekoitus ja 5 avaamatonta purkkia. Huomisen aikana pitäisi saada nuo syötyä, töihin en uskalla akuutin ripulointikohtauksen pelossa enää ottaa evääksi.:(
 
Tänään menee viimeinen 9.4 päivätty... olisi pitänyt ostaa enemmän, ainakaan aamulla ei vielä ollut pienintäkään vikaa havaittavissa. Seuraavalla kerralla sitten tietää paremmin.

Toisaalta, onhan tässä jo rahkaa syöty. Tahtoo pihviä.
 
Miten ootte saanu tuon rahkan alistumaan, kun siitä on aika hankala tehdä mitää cocktaileja ku se on niin sairasta kittiä. Ei lähde edes siitä lusikasta irti millä sitä kaivaa sieltä purkista. :hyvä:
Tulee suht paksua tavaraa, paitsi jos lisää litran jogurttia, mutta sitten hiilareita tulee iha sairaasti. Tehosekoitinkin meinas kärähtää ku yritin pakastemarjojen kans pyöritellä Milbonaa siinä :D
 
250g rahkaa + purkki ananas murskaa (225g?) = nam, ja kevyttä höttöä..

Eikös tuo samanlaisena liisterinä pysy siltikin? Kai sitä pitäs jollai vedellä lantrata että sais juoksevammaksi :D

Pitääkin kokeilla tuota ananasmurskaa..
 
Syökö kukaan täällä Linellaa? Todella hyvän makusta. Laatu ehkä vähemmän hyvä, mutta ei anneta sen häiritä...
 
heittelee noi milbonan hinnat suuntaan ja toiseen, viikonloppuna oli 0,39cent ja nyt taas 1,39e.

Itsekin kävin eilen tsekkaamassa päivän hinnan Tuiran Lidlistä Oulussa niin 1,39€ oli kipale. Hyllylle jäivät. Ei voi mitn. Tuolla 0,39€:lla voisi ostaa lavan poikineen.

Nyt kävi näin.
 
itsellä vakio setti lidlistä tuota milbonaa hedelmäcoctail säilyke ja sitten sokeriton appelsiin-mango mehutiiviste. Pari kiloa rahkaa kulhoon purkillinen hedelmiä ja päälle loraus mehua ja toimii :kuola: Säästää tiskeissäkin kun tekee kerralla tuollaisen muutaman kilon kulhoon jota sitä sitten vetelee muutaman päivän
 
itsellä vakio setti lidlistä tuota milbonaa hedelmäcoctail säilyke ja sitten sokeriton appelsiin-mango mehutiiviste. Pari kiloa rahkaa kulhoon purkillinen hedelmiä ja päälle loraus mehua ja toimii :kuola: Säästää tiskeissäkin kun tekee kerralla tuollaisen muutaman kilon kulhoon jota sitä sitten vetelee muutaman päivän

tuleeko tuosta niinkun semmonen makea, jälkkärimäinen rahka? sehän olis iha unelma kun ei vielä kauheesti tuu edes hiilareita :thumbs:

jos pitää protskupitoista safkaa syödä niin harvoin se "hyvältä" maistuu.. siis niinku jälkkärimäisen hyvältä.
 
jos pitää protskupitoista safkaa syödä niin harvoin se "hyvältä" maistuu.. siis niinku jälkkärimäisen hyvältä.

Oletko koskaan syönyt rahkaa kauhean kasan mansikoiden kera? Tai kokeillut tehdä rahkalettuja tai -pannaria. Ne on ainakin NIIN hyviä :kuola:.
 
Pari kertaa olen nyt ostanut Lidlin Milbonaa, hyvin menee alas. Maku on pehmeän miellyttävä, mutta koostumus tönkkö ja "kuiva". Ei tosin haittaa. Töissä ja välipalaksi olen vetänyt mansikkahillon kanssa. Rahkaletut on parhaita, mutta aina ei ole aikaa tehdä.
 
Järjettömän hyvää tuo Milbona. Siinä on niinsanotusti sitä "oikeaa" rahkan makua, toisinkuin vetisessä ja mauttomassa Ehrmannissa.
 
liisteriä se on, mut kun halvalla sai toissa viikolla niin piti ostaa pari purkkia, melkein 0,5h sitä purkkia kyllä söi kun ei meinannut mennä alas kun on tottunut ehramminin.
 
Jos on vaikea niellä tota milbonan rahkaa, niin hyvä vinkki on että lusikoitte rahkaa suuhun ja mehua päälle niin menee täydellisesti alas.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom