- Liittynyt
- 11.4.2005
- Viestejä
- 1
moi,
Löysin tuossa aika mielenkiintoisen reseptin raejuustosta ja ajattelin, että täällä saattaisi joitain kiinnostaa:
Ainekset:
800 g rasvatonta raejuustoa
300 g pakastepinaattia sulatettuna ja valutettuna
5 valkosipulinkynttä pilkottuna
1 ruukku basilikaa
2 purkkia (800g) tomaattikastiketta
n.9 lasagnelevyjä (Täysjyvälevyjä)
n. 300 grammaa juustoraastetta. (Esim 12% Kadett)
Lyhyesti valmistus tapahtuu siten, että sekoitetaan pinaatti,valkosipulit, basilika ja raejuusto sekaisin keskenään sekä mausteeksi pippuria ja vähän suolaa. Tämän jälkeen laitetaan uunivuokaan ensin tomaattikastiketta pohjalle. Sitten lasagnelevyjä, kerros raejuustoa ja juustoraastetta. Näitä niin monta kerrosta kuin aineksia riittää ja viimeisen lasagnelevyn päälle tomaattiakastiketta ja juustoraastetta jonka jälkeen 200 asteiseen uuniin vajaaksi tunniksi.
Tähänhän voi tietysti muutella itse aineiden suhteita tai lisätä jotain mutta perusperiaatteeltaan näin. Tulee aivan älyttömän hyvää evästä ja ravintoarvot ovat kohdallaan.
Löysin tuossa aika mielenkiintoisen reseptin raejuustosta ja ajattelin, että täällä saattaisi joitain kiinnostaa:
Ainekset:
800 g rasvatonta raejuustoa
300 g pakastepinaattia sulatettuna ja valutettuna
5 valkosipulinkynttä pilkottuna
1 ruukku basilikaa
2 purkkia (800g) tomaattikastiketta
n.9 lasagnelevyjä (Täysjyvälevyjä)
n. 300 grammaa juustoraastetta. (Esim 12% Kadett)
Lyhyesti valmistus tapahtuu siten, että sekoitetaan pinaatti,valkosipulit, basilika ja raejuusto sekaisin keskenään sekä mausteeksi pippuria ja vähän suolaa. Tämän jälkeen laitetaan uunivuokaan ensin tomaattikastiketta pohjalle. Sitten lasagnelevyjä, kerros raejuustoa ja juustoraastetta. Näitä niin monta kerrosta kuin aineksia riittää ja viimeisen lasagnelevyn päälle tomaattiakastiketta ja juustoraastetta jonka jälkeen 200 asteiseen uuniin vajaaksi tunniksi.
Tähänhän voi tietysti muutella itse aineiden suhteita tai lisätä jotain mutta perusperiaatteeltaan näin. Tulee aivan älyttömän hyvää evästä ja ravintoarvot ovat kohdallaan.