Lämmin ruoka

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja sotis
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
12.9.2004
Viestejä
31
Eikös tuo lämmin ruoka ole se kaikkein tärkein safka päivässä? imho.

Ongelmana on siis se, etten kiireisen elämäntapani(?) takia pysty/jaksa aina lämminta ruokaa valmistaa... Eli se jää harmittavan usein väliin.

Kysymys kuuluukin, että löytyykö mitään millä korvata kokonainen lämmin ateria ilman sen suurempia ponnisteluita? Jotain mistä saa siis vastaavat ravintoarvot jne jne.

Jos esim. löytyy vaikka jokin avaruustabletti, mitä astronautit naukkailee, niin kelpaa!
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eikös tuo lämmin ruoka ole se kaikkein tärkein safka päivässä? imho.

Ongelmana on siis se, etten kiireisen elämäntapani(?) takia pysty/jaksa aina lämminta ruokaa valmistaa... Eli se jää harmittavan usein väliin.

Kysymys kuuluukin, että löytyykö mitään millä korvata kokonainen lämmin ateria ilman sen suurempia ponnisteluita? Jotain mistä saa siis vastaavat ravintoarvot jne jne.

Jos esim. löytyy vaikka jokin avaruustabletti, mitä astronautit naukkailee, niin kelpaa!

Sillä ruoan lämpimyydellä ei ole mitään fysiologista merkitystä. Henkistä voi olla.
 
Kaurapuuroa 2dl kulhoon, 5dl vettä sekaan ja 2min mikrossa, aikaa menee yhteensä noin 3min, kaveriksi vaikka leipiä. Pitäisi saada sovitettua pari 3 minuutin hetkeä kiireiseenkin päivään. :)
 
Kana- tai lohisalaatti?

Tee itse jokin salaatti (esim. pastaa, herne-maissi-paprikaa) ja tunaa iso lasti kerrallaan ja siitä naukkailet pari päivää.

Puuro+ maitorahka/prodejauho + marjakeitto (sen voi myös tehdä valmiiksi, on yllättävän hyvää myös jäähtyneenä).

Osta valmiina Kariniemen Kananpojan rintafileitä (maksaa joku tyyliin 3,50 paketti) ja kylkeen raejuustoa ja leipä.

Kaupasta löytyy vaikka mitä valmiina: leikkeleitä, kinkkisuikaileita, raejuustoa...niistä saa hyviä eväitä kun vähän pohtii. Kuten sanottu, ruoan lämmöllä ei ole merkitystä. Laatu ja energiasisältö ratkaisevat.
 
helppoa, yksinkertaisa ja nopeaa:
tonnikalamättö:
tonnikalaa (1 purkki haluamaasi maustamistapaa,, tai vedessä)
raejuustoa (1 purkki ei tarvitse olla vähärasvaista, sillä rasva ja proteiini on kavereita)

Tarjoilu: sekoita ja nauti.

Tähän vielä täysjyväleipää (leikkeleillä) ja maitoa/piimää niin pitäis olla nälän hetken kurissa. Kaloreita tulee ehkä 300-500 riippuen tonnikalan öljystä ja leivän määrästä.

ihan hyvä työeväs kun verensokeri ei nouse nopsaan ja sitten ei väsytä.
eeedit: voi tämän lämmittääkkin jossain vaiheessa ja maustaa jos haluaa
 
Kana- tai lohisalaatti?

Tee itse jokin salaatti (esim. pastaa, herne-maissi-paprikaa) ja tunaa iso lasti kerrallaan ja siitä naukkailet pari päivää.

Puuro+ maitorahka/prodejauho + marjakeitto (sen voi myös tehdä valmiiksi, on yllättävän hyvää myös jäähtyneenä).

Osta valmiina Kariniemen Kananpojan rintafileitä (maksaa joku tyyliin 3,50 paketti) ja kylkeen raejuustoa ja leipä.

Kaupasta löytyy vaikka mitä valmiina: leikkeleitä, kinkkisuikaileita, raejuustoa...niistä saa hyviä eväitä kun vähän pohtii. Kuten sanottu, ruoan lämmöllä ei ole merkitystä. Laatu ja energiasisältö ratkaisevat.
Salaatti menee semmoseks nahkeeks ku sitä pitää jääkaapissa.
 
Väsäät joskus vaikka illalla sitä "lämmintä ruokaa" oikeen isolla kädellä ja annostelet muovitörppöihin, joita voit sitten kiireessä lämmitellä.
 
Ongelmana on siis se, etten kiireisen elämäntapani(?) takia pysty/jaksa aina lämminta ruokaa valmistaa... Eli se jää harmittavan usein väliin.

Vaihda elämäntapaa? Tai sitten lounas/päivällinen ravintolassa. Syöminen on tärkein asia päivässä, siitä ei kannata tinkiä.
 
itse rakastan naudan jauhelihaa etenkin tomaattikastikkeessa, joten pakko tehdä "lämmintä ruokaa". siinä ei kyllä kauaa kestä, kun lihan paistaa ja tomaattimurskan+mausteet lisää. lisäksi intialainen kanaruoka on taivaallista, mutta koska sitä ei vielä osaa tehdä itse, on käytävä intialaisessa ravintolassa lähes päivittäin. :)
 
lisäksi intialainen kanaruoka on taivaallista, mutta koska sitä ei vielä osaa tehdä itse, on käytävä intialaisessa ravintolassa lähes päivittäin. :)

Santa-Maria tai joku muu merkki tekee semmoisia maustepusseja joiden avulla saa tehtyä kotioloissakin ihan kelpo intialaista. tietysti ne ovat täynnä lisäaineita ja sisältää paljon sokeria, joten ihan vakkariin ei niitä viiti vedellä, mutta vaihteluna hyvää. basmatiriisit, kanasuikaleet, bulgarian jogurtti ja toi mausteseos.
 
Onko syöminen lihasten kasvun kannalta tärkeämpää treenipäivänä, vai treenin jälkeisenä päivänä? Vaiko yhtä tärkeää?

Ja mikä olisi hyvä ateriankorvike, noin niinkuin jauheen tjsp. "avaruuskapselin" muodossa, kuten tuolla alussa jo mainitsin?
 
Eiköhän se ole pitkässä juoksussa yhtä tärkeetä kaikkina päivinä melkeen. Mutta treenin jälkeen on todella tärkeetä syödä.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom