- Liittynyt
- 15.9.2004
- Viestejä
- 28
- Ikä
- 37
Elikkä kun ei tyhmissä kysymyksissä jakseltu vastata niin ehkäpä täällä.
Kun ehrmann-purkin nappaa kylmästä, on aine kerrostunut että itse rahka on alla normaalisti ja siihen päälle muodostuu sitä "vettä", jokainen rahkansa kylmänä syövä tietää kyllä. Niin mitä hittoa tämä neste on? Onko sen syömisellä tai syömättä jättämisellä jotain merkitystä? Ja tämä ei ole mikään hifistely-kysymys, mietiskelinpä tätä kun tapani mukaan taas kaasin ne viemäriin.
Kun ehrmann-purkin nappaa kylmästä, on aine kerrostunut että itse rahka on alla normaalisti ja siihen päälle muodostuu sitä "vettä", jokainen rahkansa kylmänä syövä tietää kyllä. Niin mitä hittoa tämä neste on? Onko sen syömisellä tai syömättä jättämisellä jotain merkitystä? Ja tämä ei ole mikään hifistely-kysymys, mietiskelinpä tätä kun tapani mukaan taas kaasin ne viemäriin.