Kylmäsavulohi?

Meta title: 💥 Kylmäsavulohi – herkkupala vai suolapommi joka jakaa mielipiteet pöydässä ja foorumilla

Meta description: Keskustelua kylmäsavulohen mausta, laadusta, suolasta ja terveysnäkökulmista – mitä etuja ja haittoja siihen oikeasti liittyy?**


Villikalaa kyllä riittäisi, mutta suomalaisten tulisi oppia syömään monipuolisesti kalaa aina muikusta lahnaan ja kaikkea siltä väliltä.
Tämäpä se ongelma taitaakin olla eli meille maistuu lähinnä lohikalat, joiden kysyntää ei kuitenkaan tyydytä pelkät villikalat. Kysynnän tyydyttämiseksi kalanviljely on välttämätöntä, mistä taas seuraa usein ympäristöhaittoja.
 
Lohta tulee nautittua hyvin harvoin ja silloinkin vain maun vuoksi. Oma kalansyönti painottuukin hyvin pitkälti sardiineihin ja muikkuihin.
 
Meikäläinen on kokeillu noita kotimaisia järvikaloista tehtyjä valmisteita. Järkisärki luomutomaatti & yrtit oli ihan hyvää, nä savustetut muikkutuotteet mitä olen kokeillu ei mun suuhun sovi. Tarttee kokeilla noita muita viellä.
 
Back
Ylös Bottom