- Liittynyt
- 19.8.2003
- Viestejä
- 857
Tulee varmaan hieman hankala kysymys.
Käytän ruoanlaitossa paistorasvana pääasiassa kylmäpuristettua rypsiöljyä. Olisi mukava tietää, että onko olemassa jotain kohtuullista tapaa arvioida sitä kuinka suuri osa rasvasta imeytyy paistettavaan annokseen ja kuinka suurelle osalle tapahtuu jotain muuta (haihtuu? jää pannuun?).
Eli jos paistaa jotain kiinteää, onko joku teistä arvioinut kuinka suuri osa tulee mukaan annokseen?
Ymmärrän toki, että jos tekee esim. keittoa ja aloittaa laittamalla rasvaa kattilaan, jossa kuullottaa sipulia ja lisää sitten loput tuotteet ja keittoveden niin keitossahan se kaikki rasva on. Mutta entä kiinteissä paistettavissa? Esim. erilaiset pihvit tms.
Käytän ruoanlaitossa paistorasvana pääasiassa kylmäpuristettua rypsiöljyä. Olisi mukava tietää, että onko olemassa jotain kohtuullista tapaa arvioida sitä kuinka suuri osa rasvasta imeytyy paistettavaan annokseen ja kuinka suurelle osalle tapahtuu jotain muuta (haihtuu? jää pannuun?).
Eli jos paistaa jotain kiinteää, onko joku teistä arvioinut kuinka suuri osa tulee mukaan annokseen?
Ymmärrän toki, että jos tekee esim. keittoa ja aloittaa laittamalla rasvaa kattilaan, jossa kuullottaa sipulia ja lisää sitten loput tuotteet ja keittoveden niin keitossahan se kaikki rasva on. Mutta entä kiinteissä paistettavissa? Esim. erilaiset pihvit tms.

