• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Kovimmat rap-biisit

Liittynyt
23.10.2002
Viestejä
2 465
Pieni otanta nykyisen hiphop-musiikin (trap) suosituimmista artisteista ja kappaleista. Ei saatana mitä paskaa. Kuka tätä kuuntelee? :D
No olen ihmetellyt samaa jo vuosia, hyvääkin räppiä tehdään vielä (onneksi) mut sitä joutuu vähän etsimään. Et varmaan ole ollut tekemisissä nykyisten 20-vuotiaiden kanssa? VITTU mitä paskaa ne oikeasti menee jopa keikoille katsomaan?! JA on innoissaan siitä... En luokittele suurinta osaa edes musiikiksi.

Ettei mee ihan offariks, ni tässä jotain mikä tuli mieleen omasta nuoruudesta. Kopion kopio kassut soivat walkmanissä pipon alla, eikä kaikki ollut pelkkää voicebox-vocoder ulinaa ja tiluliita. Räppäreillä oli oikeasti joku flow. Pyörällä poljettiin umpihangessa lumilauta selässä satuttamaan itsensä ja pakkastakin oli joka päivä -30 ja jaadi jaadi:

 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 623
Ikä
35
En nyt sano että kovimpia rap biisejä, mutta en nyt nopeasti löytänyt "uudet rap-biisit" ketjua. Uudet suomi-rap ketju kyllä on.
Anyhoo, Redmanilta uutta perinteisempää settiä. Ihan hyvä.
En kyllä löytänyt infoa koska levy tulee.

View: https://youtu.be/notaS6AOBkE
 
Liittynyt
16.8.2011
Viestejä
1 025
Kyllä räppi on pilalla. Huumeiden myynti musiikista on tullut huumeiden käyttö musiikkia. No onneks vanhaa kamaa on, niin paljon että vieläkin riittää uusia tuttavuuksia.
 
Ylös