- Liittynyt
- 26.8.2002
- Viestejä
- 275
Treenailtu on kolmisen vuotta (liiankin) epäsäännöllisesti ja viimeisen vuoden tulokset ovat polkeneet käytännössä paikallaan. Nyt pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja pistää ruokailu kuntoon. Epäilen, että siinä on suurin kompastuskivi tällä hetkellä.
Ensin taustatiedot:
ikä 28, pituus 178kg, paino 86kg, rasvat n. 17%.
Tulokset:
penkki 105kg
mave 180kg
kyykky 110kg
ylätalja 115kg
Salilla käyn nyt säännöllisesti kolmesti viikossa:
ma rinta, ojentajat, olkapäät
ti jalat
pe selkä, hauikset
lisäksi:
ke tunti uintia
to tunti juoksua
Tavoitteet: lisää lihaa (ja rautaa siinä ohessa). Pötsi saisi pysyä jotenkuten aisoissa, mutta kiristely ei ole nyt ohjelmanumerossa.
Päivän menuu nyt (noin keskimäärin):
klo. 8.30 raejuusto 200g, hedelmä ja 4-5 näkkileipää sellaisenaan
klo. 11.00 työpaikkasafka: kalaa tai lihaa, sekä perunat tai riisi. Lisäksi rehut. Sellainen "normaaliannos".
klo. 15.00 pari palaa leipää, hedelmä ja proteiijauhoa n. 30grammaa.
klo 18.00 palautumisjuoma: 30g proteiinia ja 50g maltoa.
klo 19.30 noin 200g pakasterehuja, purkki tonnikalaa ja 4-6 palaa ruisleipää juuston kera.
klo 22.00 200g raejuusto.
Lisäksi nestettä noin 2litraa pitkin päivää. Taitaa olla turhan heppoiset eväät vai miten? Oliiviöljyä voisi varmaan ottaa iltapalaan mukaan ainakin.
Ensin taustatiedot:
ikä 28, pituus 178kg, paino 86kg, rasvat n. 17%.
Tulokset:
penkki 105kg
mave 180kg
kyykky 110kg
ylätalja 115kg
Salilla käyn nyt säännöllisesti kolmesti viikossa:
ma rinta, ojentajat, olkapäät
ti jalat
pe selkä, hauikset
lisäksi:
ke tunti uintia
to tunti juoksua
Tavoitteet: lisää lihaa (ja rautaa siinä ohessa). Pötsi saisi pysyä jotenkuten aisoissa, mutta kiristely ei ole nyt ohjelmanumerossa.
Päivän menuu nyt (noin keskimäärin):
klo. 8.30 raejuusto 200g, hedelmä ja 4-5 näkkileipää sellaisenaan
klo. 11.00 työpaikkasafka: kalaa tai lihaa, sekä perunat tai riisi. Lisäksi rehut. Sellainen "normaaliannos".
klo. 15.00 pari palaa leipää, hedelmä ja proteiijauhoa n. 30grammaa.
klo 18.00 palautumisjuoma: 30g proteiinia ja 50g maltoa.
klo 19.30 noin 200g pakasterehuja, purkki tonnikalaa ja 4-6 palaa ruisleipää juuston kera.
klo 22.00 200g raejuusto.
Lisäksi nestettä noin 2litraa pitkin päivää. Taitaa olla turhan heppoiset eväät vai miten? Oliiviöljyä voisi varmaan ottaa iltapalaan mukaan ainakin.