Khabib "The Eagle" Nurmagomedov

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kuka uskoo tuollaista paskaa. Paivassa ajaa esim. Moskovaan ja muutaman tunnin enemman ajaa Puolaan. Luulisi noista sceneista vastustaja loytyvan.
No pietariin vajaa 3000km, en tiedä onko ajanut vai miten matkustanut.
Voi olla että combat sambo mestaruus ja voittamaton lista ni ihan kaikki ei halunneet otella, en tiedä.
 
Mitenkään asiaan liittymättä, niin keväällä amatöörien lukkopainin ADCC mm kisoissa Varsvossa (kisat siis, jonne voit vaan ilmottautua ja mennä), kilpaili muutama kaukasuksen mies, joista toinen on treenannut mm. Tom Aspinallin kanssa ja on 15-0 ammattilainen vaparissa, NAGA lukkopainin Euroopan mestari, oli ilmottautunut intermediate sarjaan, eli beginnereistä seuraavaan. Yllättäen kaveri voitti sarjansa. Kaikki kuvat ja somepäivitykset on ADCC world championships KULTAA ja kuvat leikelty niin, että amateur on jäänyt kyljestä pois. Myöskin samasta porukasta Hamzatin frendi hävisi sarjansa finaalin (intermediate - jonka olisi varmasti muuten voittanut), mutta heel hookkasi vastustajan joka oli kiellettyä. Sen jälkeen alkoihin älämölö, näyteltiin peukkua alaspäin ja huudeltiin kuinka matsi on voitettu.

Tuli siitä vaan vähän mieleen, että tuommoistako noilla on se xx-0 meininki vähän jokaisella :unsure:
 
Kuka uskoo tuollaista paskaa. Paivassa ajaa esim. Moskovaan ja muutaman tunnin enemman ajaa Puolaan. Luulisi noista sceneista vastustaja loytyvan.

Google Maps antaa Dagestanin pääkaupungista Mahatskalasta Moskovaan ajoajaksi 23 tuntia, Pietariin 29 tuntia ja Varsovaan 35 tuntia.
 
Katselin vielä Tapologysta Khabibin pre-UFC -ajan ottelupaikkoja. Muutama matsi on Kaukasuksella ja useita Ukrainassa tai Rostovissa. Loput sitten joko Moskovassa tai Pietarissa. Eli jos sinne on autolla menty, niin kyllä siinä on välillä kolme päivää kestänyt.

Se ei varmasti ole ollut ongelma Venäjällä, etteikö matseja saisi, jos vain itse ottelee riittävän halvalla. Aina joku lähtee muutamalla sadalla eurolla, vaikka tietäisi häviävänsä. Esimerkiksi 14-0 -listaista Khabibia vastaan debyyttinsä tehnyt Vadim Sandulitsky. :kuola:


Vuonna 2011 Khabib otti 7 matsia, kun selkeästi rakensi rekordia itselleen. Siinä alkaa olla pakko jo reissata, että löytää ylipäätään tapahtumia, joissa otella sopivina aikoina.

Tämä oli kuitenkin viisas ratkaisu, koska 15-0 rekordi kiinnittää UFC:n matchmakerin huomiota aivan eri tavalla kuin 8-0.
 
Loput sitten joko Moskovassa tai Pietarissa. Eli jos sinne on autolla menty, niin kyllä siinä on välillä kolme päivää kestänyt.
Mopollako se sinne Moskovaan on sitten ajanut jos on kolme paivaa mennyt? Autolla menee 22 tunnissa. Lahdet vaikka ajamaan aamuneljalta ja kahden maissa olet jo perilla. Itse olen ajanut New Yorkista Coloradoon ilman pysahdyksia. En tieda on Khabib sitten kermaperse jonka ajaa max. 7 tuntia paivassa ja tarvitsee 17 tuntia lepoa sen jalkeen.
 
Teitkö myös treenirutiinit ja painonvedon siinä New Yorkin ja Coloradon välillä?

Khabib tuskin itse on ajanut autoa vaan ollut kyydissä, mutta autossa kököttäminen 22 tuntia putkeen ei oikein edesauttaisi kropan saamista rennoksi ja teräväksi.

Jo Oulusta Etelä-Suomeen tehtävä 600 km automatka vaikuttaa suorituskykyyn matsissa. Siinäkin pitää pysähtyä mieluummin useamman kerran aukomaan paikkoja ja hotellille pääsyn jälkeen on tehtävä treeni ennen nukkumista tai on aamulla aivan totaalijumissa.

Saatat hyvinkin olla kokeneempi autokuski kuin Khabib, mutta luottaisin kyllä enemmän hänen ja edesmenneen isänsä näkemyksiin siitä, miten ammattilaisvapaaottelumatsiin kannattaa valmistautua.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom