Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Olenkin vähän ihmetellyt että mitä ideaa on tehdä kattilassa, osaisiko joku hyvin perustella sen vaivan ja ajanhukan ja tiskin määrän? (toki jos tekee useammalle hengelle sitä puuroa niin varmaan järkevämpää tehdä siinä kattilassa..niin ja ellei omista mikroa)
Kauran beta-glukaani on myös liukoista kuitua (löytyy myös ohrasta, ja rukiissa on arabinoksylaania joka niinikään on liukoinen kuitu). Oma puuroreseptini meni hiljattain hieman uusiksi kun keskustelin erään asiantuntijan kanssa: mikrotuksen sijaan väh. 10 minuuttia kattilassa että beta-glukaani ehtii liueta ja vehnäleseiden tilalle kauraleseitä.


Kaurapuuro on muute iha jees, siin on paljon hyvää hiilarii ja kuitujaki jonki verra mut protskut puuttuu. Tarvit sitä JOKASELLA aterialla. Ite vetäisin tota aamulla koska sillon kuidutki pääsee parhaiten oikeuksiinsa.Kaurapuuro on muute iha jees, siin on paljon hyvää hiilarii ja kuitujaki jonki verra mut protskut puuttuu.
. nii ja tietenki pienet välipalat 2-3 tunnin välein muutama leipä yms... Onko toi ihan ok, ni lisä vinkkii kaipas?