- Liittynyt
- 23.2.2010
- Viestejä
- 49
Suomessa söin paljon rahkaa ja raejuustoa ja sain niistä ihan mukavasti proteiinia. Nyt ulkomailla "lihansyöjävaltiossa" asuessa helpon ja terveellisen kasvissyömävalion koostaminen onkin paljon hankalampaa. Lähes kaikki lihaton ruoka on hiilarirasvamössöä. Rahkoja ja raejuustoja ei kaupoista löydykään, tai sitten ne on jotain ällöttäviä piimän ja maidon sekoitusta muistuttavia lilluja. Pähkinät tökkii, munasta en tykkää. Säilykepurkista saatavat pavutkin inhottaa.
Fetajuusto-pähkinä -salaatti on ainoa suht terveellinen ruoka mitä täällä tulee syötyä, ja sitäkin yleensä täydennetään vaalealla leivällä... Muuten eletäänkin sitten pitkälti pasta-tomaattikastike - täytetty patonki -linjalla. Olen kestänyt tätä ruokavaliota vuoden verran jotenkin, mutta nyt alkaa tökkimään ja siksi riensin tänne pakkikselle kysymään apua.
Olisko jollain kokemusta vastaavasta tilanteesta tai ehdotuksia mitä vois yrittää syödä? En tykkää ruuanlaitosta, joten toivoisin mahdollisimman simppeleitä ratkaisuja... :(
Fetajuusto-pähkinä -salaatti on ainoa suht terveellinen ruoka mitä täällä tulee syötyä, ja sitäkin yleensä täydennetään vaalealla leivällä... Muuten eletäänkin sitten pitkälti pasta-tomaattikastike - täytetty patonki -linjalla. Olen kestänyt tätä ruokavaliota vuoden verran jotenkin, mutta nyt alkaa tökkimään ja siksi riensin tänne pakkikselle kysymään apua.
Olisko jollain kokemusta vastaavasta tilanteesta tai ehdotuksia mitä vois yrittää syödä? En tykkää ruuanlaitosta, joten toivoisin mahdollisimman simppeleitä ratkaisuja... :(