- Liittynyt
- 30.4.2004
- Viestejä
- 829
Siis kyse ei ole periaatteesta eikä allergiasta, vaan uteliaisuudesta. Joitakin hyviä vastauksia on tullut linkkien muodossa, kiitos niistä. Yleinen teoreettinen uteliaisuus on kuitenkin jääny - vähän yllättävästi - tyydyttämättä. The Monkey on mielestäni koko ajan oikeiden kysymysten ja ihmettelyjen äärellä, mutta eipä hänellekään ole kukaan pystynyt oikein mitään kunnon teoriaa antamaan.
Liikaa on tullut "ota aminot purkista/jauheliha riittää" vastauksia. Vaikka tämä olisi totta, edelleen haluaisin kuulla perusteita sille, miksi jauheliha yht'äkkiä buustaa muka makaronin aminoprofiilia.
Liikaa on tullut "ota aminot purkista/jauheliha riittää" vastauksia. Vaikka tämä olisi totta, edelleen haluaisin kuulla perusteita sille, miksi jauheliha yht'äkkiä buustaa muka makaronin aminoprofiilia.