Kariniemen kananpoika - ravintoarvot hukassa

Liittynyt
8.1.2004
Viestejä
606
Morjens!

Meikäläisen ruokavalioon kuuluu melko usein nuo Kariniemen kananpojan paistisuikaleet (tai sitten fileesuikaleet, jos oikein haluaa elämän risaseks laittaa).

Harmittaa kuitenkin, kun eivät ole minkäänlaisia ravintoarvoja viittineet painaa noitten pakettien kylkeen.

Eli osaiskohan joku auttaa, paljon noissa on kcal, protskuja jne.
 
No sieltähän ne löytyikin... :nolo:

Näyttäis jopa olevan hieman enemmän protskuja tuossa halvemassa paistisuikale-versiossa, jos nyt oikein tulkistin. Ei ole taaskaan mennyt penninvenytys hukkaan :D
 
Ja jos ei finelistä löydy niin Kariniemen kanat valmistaa muistaakseni Broilertalo oy. Niillä on nettisivut mistä niitten löytyy kaikkien tuotteiden tiedot.
 
Täältä löytyy yksityiskohtaiset ravintoarvot:
Haku: valitse listasta broileri, luuton, löytyy Kariemen tuotteiden ravintoarvot

Taytyy muistaa että paistettaessa proteiinipitoisuus kasvaa (nesteen poistuessa.)

Katsokaapa esim: näitä valmisruokien kunkun ravintoarvoja:

Kariniemen kananpojan Paistetut sisäfileet

Valmiiksi kypsennettyjä, miedosti maustettuja broilerin sisäfileitä monipuoliseen ja vaivattomaan ruuanlaittoon.

Pakkauskoko: 350 g

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 658 KJ (157 kcal)
Proteiinia 28,0 g
Hiilihydraatteja 2,0 g
Rasvaa 4,0 g
Suolaa 1,4 g
Laktoosia 0,0 g

Toinen suosikkini:

Kariniemen kananpojan Pippuripihvi
 
Kepponen sanoi:
Täältä löytyy yksityiskohtaiset ravintoarvot:
Haku: valitse listasta broileri, luuton, löytyy Kariemen tuotteiden ravintoarvot

Taytyy muistaa että paistettaessa proteiinipitoisuus kasvaa (nesteen poistuessa.)

Katsokaapa esim: näitä valmisruokien kunkun ravintoarvoja:

Kariniemen kananpojan Paistetut sisäfileet

Valmiiksi kypsennettyjä, miedosti maustettuja broilerin sisäfileitä monipuoliseen ja vaivattomaan ruuanlaittoon.

Pakkauskoko: 350 g

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 658 KJ (157 kcal)
Proteiinia 28,0 g
Hiilihydraatteja 2,0 g
Rasvaa 4,0 g
Suolaa 1,4 g
Laktoosia 0,0 g

Toinen suosikkini:

Kariniemen kananpojan Pippuripihvi
Aivan loistava sivu :worship: Kiitoksia linkistä, tollasta oon pitkään kaivaanu, vaan ei ole osunut eteen :thumbs:
 
Koipi taitaa olla rasvasin osa kanaa? Opiskelijana tulee ostetta ku myös halvin.. Onko tuo rasva kuitenki ns. hyvää rasvaa? Vai pitäskö alkaa sijoittaan kalliinpaan esim rintapaloihin ja syödä kanaa sit vaan harvemmin..?
 
Rasva tuppaa tirisemään siitä jalasta ulos kypsennettäessä, joten en olisi huolissani sen suhteen.
 
Back
Ylös Bottom