- Liittynyt
- 5.8.2003
- Viestejä
- 3
Tuli vastaan tuossa selaillessani kananmunien käsittelyfirman sivut jossa esiteltiin mm. seuraavaa tuotetta:
Kananmunanvalkuaista jauheena. Hyvät sidontaominaisuudet. Pastöroitua - ei salmonellariskiä. Säilyvä. Erinomainen elintarviketeollisuudessa
Sekoitussuhde: 1 kg valkuaisjauhetta + 8 kg vettä = 9 kg valkuaismassaa = 270 munanvalkuaista
Pakkauskoko 15 kg paperisäkki, säilyy kuivassa useita vuosia
Ravintosisältö keskimäärin / 100 g:
kJ/kcal: 1450/350
Proteiini: 80,0
Hiilihydraatti: 4,5
Rasva: 0,5
Suora linkki: http://www.scanegg.fi/scantuote.asp?viewID=1542&productID=175
...Ei tarvis erotella kymmenittäin valkuaisia päivässä. Mitä jengi sanoo, oisko mitään järkee vai unohdetaanko samantien?
Kananmunanvalkuaista jauheena. Hyvät sidontaominaisuudet. Pastöroitua - ei salmonellariskiä. Säilyvä. Erinomainen elintarviketeollisuudessa
Sekoitussuhde: 1 kg valkuaisjauhetta + 8 kg vettä = 9 kg valkuaismassaa = 270 munanvalkuaista
Pakkauskoko 15 kg paperisäkki, säilyy kuivassa useita vuosia
Ravintosisältö keskimäärin / 100 g:
kJ/kcal: 1450/350
Proteiini: 80,0
Hiilihydraatti: 4,5
Rasva: 0,5
Suora linkki: http://www.scanegg.fi/scantuote.asp?viewID=1542&productID=175
...Ei tarvis erotella kymmenittäin valkuaisia päivässä. Mitä jengi sanoo, oisko mitään järkee vai unohdetaanko samantien?