Kamala Harris

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja mikasa90
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eletään aikoja, jolloin pressaehdokas julkaisemassa terveystietojaan käy trollaamisesta:

Harris julkisti verotietonsa 20 vuoden ajalta jo aiemmin, mutta vastapuoli edelleen kokee tarpeelliseksi pitää nämä omana tietonaan.
 
Kylläpäs ex-pressa osasi hassutella 2020. Tietenkään tällaista ei kukaan rehellinen demokraatti ehdokas tekisi, mutta ihan ketjun piristämiseksi laitetaan tänne

 
^ Kysymykset väistetään, höpötetään omia ja höpötykset kääntyy seuraavassa lauseessa Trumpin persoonan johonkin you know what I mean haukkumiseen/alarmismiin. Ei kyllä asiapohjalta kovin hyvin pystynyt hallintonsa toimia puolustamaan, muijan ajatukset pyörii täysin Donald Trumpin kiehtovan persoonan ympärillä.😁
 
No niin, pilit takaisin housuihin. Ukot innostuu ala-arvoisesta haastattelusta, joka on leikattu lava-autoporukoille aivopesukamppismateriaaliksi. Vaikka nyt kohta toivottavasti juhlitaankin demokraattien voittoa, kyllä minäkin mielelläni näkisin jonkun vähän jämerämmän henkilön ehdokkaana kuin Kamalan. Ainakin tiedämme missä meni vikaan, jossa vielä löytyy tarpeeksi porukkaa, joille Trumpin edesottamukset eivät ylitä kipukynnystä.
 
No niin, pilit takaisin housuihin. Ukot innostuu ala-arvoisesta haastattelusta, joka on leikattu lava-autoporukoille aivopesukamppismateriaaliksi.
Ala-arvoinen haastattelu? Leikattu aivopesukamppismateriaaliksi? Arvaan ettet katsonut koko haastattelua, koska näkemyksesi on täyttä roskaa. Haastattelu oli erinomainen.
 
En näe jostain syystä Donaldin ketjua, varmaan parista ignoresta ukraina ketjussa johtuva juttu niin pistänpä tähän että mitä nopeasti iltalehteä vilkaisi, ei donaldillakaan ole ihan nappiin mennyt lähiaikojen haastattelut

 
En näe jostain syystä Donaldin ketjua, varmaan parista ignoresta ukraina ketjussa johtuva juttu niin pistänpä tähän että mitä nopeasti iltalehteä vilkaisi, ei donaldillakaan ole ihan nappiin mennyt lähiaikojen haastattelut

Trumpin katastrofiviikon kruunasi Harrisin Fox Newsille antama haastattelu, jota lievimmilläänkin on pidetty varapresidentiltä torjuntavoittona.
Kyseessä on 7,8 miljoonalla katsojalla Harrisin katsotuin haastattelu – se peittoaa myös Trumpin katsojaluvut. Amerikkalaisia siis selvästi kiinnosti nähdä, kuinka Harris pärjää.
Lols. Torjuntavoitto. En olisi Harrisin joukoissa iloinen tuosta, että lähemmäs 10 miljoonaa on haastattelun nähnyt :D Villi veikkaus tosin, että suurin osa Trumpin kannattajia popcornit kädessä. Ja mitä tuo lievimmilläänkin tarkoittaa? Sitäkö, että iso osa piti haastattelua jonain isona menestyksenä??

Ja ei oo Trumpiltakaan kaikki putkeen mennyt, mutta mielestäni useimmat haastikset kyllä vallan hyvin, siis niille jotka eivät ole hänen tavalleen puhua kovin allergisia... Osan mielestä Trumpilla toki menee kaikki pieleen kunhan vain suunsa avaa, kuten tuon toimittelijan mielestä. Tässä 14vrk ajalta vedonlyöntikertoimet, pahasti näkyykin Trumpin katastrofiviikko.
1729251141830.webp
 

Suositut

Back
Ylös Bottom