Kamala Harris

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja mikasa90
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Auts ekaa kertaa kolmeenkymmeneen vuoteen jenkkilän neljänneksi suurin ammattiliitto ei kannata demarien pressaehdokasta. Polleissa jäsenistä 59% oli Trumpin puolella. Kuten meilläkin, demarit ei ole enää työläisten puolue.
Mark Dicen kanava muutenkin hauskaa infotainmenttia, kannattaa laittaa tilaukseen. Paitsi jos on demari niin ehkä ei kannata.😅

View: https://www.youtube.com/watch?v=1JB3wwYroDM
 
Vähän erilaisia nämä Ameriikan demarit.
Pelosi founded and runs the venture capital firm Financial Leasing Services, Inc., through which he and his wife have a personal fortune of about $114 million.
Pikkusen ehkä sisäpiiritietoa tullut Nancylta, miettikääpä jos olisi Trump kyseessä vähän jakaisi tipsejä, varmaan olisi demokratian lisäksi markkinatalous uhattuna. =D

View: https://www.youtube.com/watch?v=dzxc701Sb1w


New Yorkin DEI hallinto kokenut kovia. Poliisipäällikkö erosi jo kun oli kaikenlaista hämärää ja nyt liittovaltion syyttäjät pormestari Adamsin kimpussa, turkkilaiset liikemiehet vähän voidelleet.

View: https://www.youtube.com/watch?v=25ouDZ16CXU
 
^Selvästi on taas vaalipropagandat kiertänyt maltsun somefeedissä :)
Kongressin alahuoneen edustajien harrastamat osakekaupat sisäpiirintietoja hyödyntäen on ollut jo vuosikymmenien ajan jenkkipolitiikan vitsauksena. Kyllähän siitä aina tasaisin väliajoin puhutaan, että tarttisko asialle tehdä jotain. Yllättäen republikaanit ovat olleet tässäkin asiassa se vähemmän aloitteellinen osapuoli.

Ja tuo jälkimmäinenkin on osoitus siitä, että kyllä ne ilkeät mustat demarisyyttäjät jahtaavat ihan yhtälailla omiaan, kun aihetta löytyy. Republikaaneilla olisi tässäkin skarppaamisen paikka.
 
vaalipropagandat

Pelosien osaketouhut uutisoi Yahoo Finance, Fox, Hill, New York Post jne, ei voinut välttyä näkemästä. Mutta CNN ja BBC hiljaa.
Adamsin touhut ollu kaikilla esillä, koko vyyhti jo aiemminkin.

Niin ja nuo Adamsin syytteet liittovaltion syytteitä, ei vaaleilla valittuja demarisyyttäjiä jotka pyrkineet virkaansa villitsemällä kansaa "I'm gonna bring Adams down". Näinhän mielipuolistahan se New Yorkin demarisyyttäjien kanssa oli. Ensin päätettiin syyllisyys, sitten alettiin kehittämään rikosta.
 
461803947_1070694777849486_6812237581337102111_n.jpg
 
“Incoherent gibberish”: Experts "can't find a complete sentence" in Trump's child care response
Trump's economic proposals "do not make sense," says MSNBC's Stephanie Ruhle

Sittenhän siellä on kaksi majakkaa ehdolla.
 
^^Nääh, turhaa ylianalysointia ehdokkaasta, joka yrittää kovasti olla maalaamatta itseään enää pahemmin nurkkaan. Eihän tuo ole mitään siihen verrattuna minkälaisia sanasalaatteja ja "epälauseita" vastapuolella on tarjota.
Jos jengillä on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia ymmärtää mitä tarkoittaa "muuttaa mielipidettään, mutta silti pitää kiinni arvoistaan", niin siinä tapauksessa ymmärrän, miksi Trump tuntuu paremmalta ehdokkaalta :)
 
Se tarkoittaa: muuttaa arvojaan ja mielipiteitään poliittisen pyrkyryyden realiteettien niin vaatiessa.
En kuunnellut haastattelua, mutta jos haastateltava vastaa "muutin mieltäni, mutta arvoistani pidän kiinni", niin toimittajan pitäisi vaikka kumipampulla napauttelemalla kaivaa selville oliko haastateltava siis aiemmin väärässä, ja mikä sai muuttamaan mielipidettä. Jos ei voi myöntää olleensa väärässä, niin sitten tulisi pystyä kertomaan miltä osin olosuhteet ovat muuttuneet niin, että perusteet mielipiteen muutokselle löytyvät. "Pidin kiinni arvoistani" on aivan tyhjää sanahelinää.
 
Se tarkoittaa: muuttaa arvojaan ja mielipiteitään poliittisen pyrkyryyden realiteettien niin vaatiessa.
Enemminkin minä tulkitsen tuon politiikon tavaksi myöntää olleensa väärässä :unsure:
Vastustaahan moni ydinvoimaakin "luontoystävällisyyden" nimissä, mutta kummasti näilläkin mielipide tuppaa ydinvoiman ympäristöystävällisyydestä muuttumaan tiedon määrän kasvaessa. Ei se luontoystävällisyys silloin ihmisestä mihinkään häviä, vaan pikemminkin vahvistuu.

Jos tämä silti puhtaaksi opportunismiksi ja tuuliviireilyksi halutaan vääntää, niin eipä kumppanuksilla Trump&Vance tässä suhteessa minkäänlaista moraalista yliotetta ole. Ihan tyypillisiä jenkkipoliitikkoja siinä mielessä koko revohka.
 
Muistetaan nyt että Kamala oli tough on crime DA jota liikemies Donald Trump tuki. Sitten alkoi tuomiot olemaan 1x2 ja lopulta maksoi takuita että Minneapoliksen polttaneet Floyd väkivaltaiset mellakoitsijat pääsivät vapaaksi. Koska olikin demaripolitiikko.
No fracking yes fracking. Ei olekaan enää environmental demari joka huolestunut vauvoista ja haluaa lopettaa fräkkäämisen, vaan pressaehdokas demari.
On sekä Israelin että Palestiinan puolella koska tilanne vaatii.
Bronxin vaalitilaisuudessa aksentti musta, kotona intialainen ja valkoisten keskellä valkoinen.
Voimakkaimmat vaaliteemat siellä mihin ei voi oikeasti vaikuttaa kuten osavaltioiden määrännässä olevat aborttiasiat tai verouudistukset jotka eivät voi mennä läpi.
Poliittinen broileri. Toki ihan hyvä USAn kaiken politiikan jatkuvuudelle ettei ole oikeasti mitään omia mielipiteitä, vaan mielipiteet valjastetaan poliittisen uran edistämiseen, niin sillä tavalla helppo ja turvallinen ehdokas.
 
^Joo ei unohdeta, että ollaan poliitikon nimeltä Kamala Harris ketjussa ja noissa hommissa edetäkseen edellytetään roppakaupalla niljakkuutta. Tilanne muuttuu oleellisesti pressanhommiin astuttaessa, kun siitä ei oikein ole enää mihin edetä eikä siten ole mitään järjellistä syytä jatkaa samanlaisella linjalla, jossa ollaan valmiita kokeilemaan kaikkea mikä tarttuu. Harrisin kohdalla olettaisin hänen kykenevän hahmottamaan eron kampanjaroolin ja pressanroolin välillä, jotta kongressissa kyettäisiin pitkästä aikaa tekemään päätöksiä sen sijaan, että estetään niitä syntymästä. Trumpin kaudella (ja sen perintönä) mentiin entistä syvemmälle tähän jälkimmäiseen malliin, enkä oikein näe kuinka uusintayritys tuottaisi yhtään parempaa lopputulosta.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom