- Liittynyt
- 6.8.2004
- Viestejä
- 716
Syökös täällä moni kaalipataa? On nimittäin hiukka hyvänmakuista ja ravintoarvoiltaan kanssa hyvää. Sisältää suhteessa paljon protskua ja vähän hiilareita. Rasvan määrä riippuu jauhelihasta. Hirven jauheliha ei sisällä juuri lainkaan rasvaa.
Oma reseptini:
400 grammaa jauhista
400-600 grammaa kaalta pilkottuna
1 ruokalusikallinen jauheliha mauste
1 tl suolaa
mausteita oman maun mukaan (itse laitan ripauksen chiliä )
Jotku heittää sekaan myös riisiä mutta itse en ole siihen sortunut.
Onko kelläään muita maustamisvinkkejä tähän?
Kaalipilkotaan ja annetaan kiehua suolavedessä sen aikaa kun jauhista ruskistetaan. Sitten kaadetaan vesi pois.
Ja muuten kaalipata ei pieretä niin kuin jotku luulee.
Tuohon voi heittää raejuustoa sekaan jos siltä tuntuu. Taitaa olla lähes täydellin keto diietti ruoka
Ainoa miinus puoli on että tuo ei haise hyvälle mutta sekin kääntyy positiiviseksi puoleksi jos on tarvetta häätää ihmisiä asunnosta
Oma reseptini:
400 grammaa jauhista
400-600 grammaa kaalta pilkottuna
1 ruokalusikallinen jauheliha mauste
1 tl suolaa
mausteita oman maun mukaan (itse laitan ripauksen chiliä )
Jotku heittää sekaan myös riisiä mutta itse en ole siihen sortunut.
Onko kelläään muita maustamisvinkkejä tähän?
Kaalipilkotaan ja annetaan kiehua suolavedessä sen aikaa kun jauhista ruskistetaan. Sitten kaadetaan vesi pois.
Ja muuten kaalipata ei pieretä niin kuin jotku luulee.
Tuohon voi heittää raejuustoa sekaan jos siltä tuntuu. Taitaa olla lähes täydellin keto diietti ruoka
Ainoa miinus puoli on että tuo ei haise hyvälle mutta sekin kääntyy positiiviseksi puoleksi jos on tarvetta häätää ihmisiä asunnosta