- Liittynyt
- 2.2.2007
- Viestejä
- 109
Halloumi...paistettunaJopa kevyt versio on aivan loistavaa.. (vaikkakaan ei sekään järin kevyttä)
Täysin samaa mieltä!
ja lisänä paahdettuja pinjan siemeniä ja salaattia
Siinä täydellinen gourmet-herkkuFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Halloumi...paistettunaJopa kevyt versio on aivan loistavaa.. (vaikkakaan ei sekään järin kevyttä)
ja lisänä paahdettuja pinjan siemeniä ja salaattia
Siinä täydellinen gourmet-herkkuIte en muuta juustoa ostakkaan.valion Arkijuusto on hyvää

Miten näitä "erikoisempia" juustoja syödään?:D Ostin tuommoisen päkin missä oli erilaisia juustoja. Castello White ja Castello Blue tuli testattua. Tuo valkohomejuusto oli kyllä hyvää. Varmaankin punkun kanssa, jos haluaa olla edes hetken kulinaristi. Ruokaan vai ihan "raakana"?
Miten näitä "erikoisempia" juustoja syödään?:D Ostin tuommoisen päkin missä oli erilaisia juustoja. Castello White ja Castello Blue tuli testattua. Tuo valkohomejuusto oli kyllä hyvää. Varmaankin punkun kanssa, jos haluaa olla edes hetken kulinaristi. Ruokaan vai ihan "raakana"?
Raakana kai. Jollain juustotarjottimilla voileipä/suolakeksien kera jne. Mikään ekspertti en kyllä voi väittää olevani tosin, en tollasia syö. :p
Helpot vinkit
Valkohomejuusto:
Veitsellä palasia veistellen ihan sellasenaan, hedelmien kanssa, leivän päällä, salaatin seassa. Jos jää joku orpo pala yksin jäljelle niin oon joskus heittäny jonkun kastikkeen sekaan jonne se sitten sulailee. Parhaat hedelmät omaan makuun on Royal Gala omenat & viinirypäleet.
Sinihomejuusto:
Sopii ehkä valkohomejuustoa paremmin ruoanlaittoon, mutta menee hyvin sellaisenaan, salaatin seassa, pizzan päällä, "raakana" piparkakkujen päällä ihan ykköstä. Sinihomejuusto uppoo hyvin kastikkeisiin, uuniin, esim. kananrintafileen sisälle kun törkkäsee tuota ennen valmistusta...
Molemmat juustot toimii myös erittäin hyvin erilaisten suolakeksien kanssa.
Lempparijuustovinkkejä ja muuta juustohöpinää.
Kysyisinkin, että löytyykö S-tai K-ryhmän kaupoista maukkaampaa juustoa kuin black Castello?
![]()
Yksi legendaarinen juusto mitä jostain syystä täällä ei oo vielä mainittu on espanjalainen Manchego. Kolme kuukautinen on ok, 6 kuukautinen hyvää ja 9 kuukautinen jumalaista. Kaikkia saa Stockmannilta.
niin oli, otettiin itelle ne ja laitettiin edamia jakoon. :hyvä:
-Kevyistä polar15 on aika nannaa

15% kevyttä? Korkeintaan 5% se olla pitää;).
Välillä tulee kausia, jolloin on pakko olla jatkuvasti jotain herkkujuustoja kotona odottamassa. Tykkään kyllä syödä niitä ihan sellaisenaan, ilman mitään hedelmä ym. lisukkeita. Valkohomejuustot on ehdoton suosikki! Leivän päälle menee kyllä yleensä vaan perus Oltermannia 

Tai pelkkä patonki ja briekin toimii. Nam.