Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
rafael30 sanoi:Mistä sä tuommoista tempaisit? Ei ole ainakaan itelleni vastaan tullut.
"Juustonkaltainen valmiste" kuulostaa hitusen epäilyttävältä.
Belmondo sanoi:Onko rasvat kovetettu?
Syödäänkö tota siksi että kolesteroli laskisi? Eikös tavan juuston eläinrasvat nosta hyvää HDL-kolesterolia, eli saman hyödyn (parempi HDL/LDL-suhde) saa niistä ilman että tarvitsee syödä moista kumivalmistetta?Grosskopf sanoi:"Julia 10 on kevyt juustotuote joka valmistetaan maidosta ja puristetusta erikoisrypsiöljystä. Tuote poikkeaa ns. tavallisista juustoista, koska se sisältää rypsiöljyssä olevaa Omega–3 rasvahappoa, jonka kolesterolia alentava vaikutus on tutkimuksin todettu. Tuote sisältää 10% kovettamatonta sydänystävällistä erikoisrypsiöljyä. Julia 10 on laktoositon ja kolesteroliton.
Belmondo sanoi:Syödäänkö tota siksi että kolesteroli laskisi? Eikös tavan juuston eläinrasvat nosta hyvää HDL-kolesterolia, eli saman hyödyn (parempi HDL/LDL-suhde) saa niistä ilman että tarvitsee syödä moista kumivalmistetta?
TheLORD sanoi:Eikös juustossa ole pelkästään tyydyttynyttä rasvaa eli kolesteroli(ldl) nousee?
TheLORD sanoi:Eikös juustossa ole pelkästään tyydyttynyttä rasvaa eli kolesteroli(ldl) nousee?
TheLORD sanoi:Eikös juustossa ole pelkästään tyydyttynyttä rasvaa eli kolesteroli(ldl) nousee?
Olen kyllä kiinnostunut jos jollain on hyviä sivuja aiheesta (siis muita kuin KTL:n sivuja).Arterioscler Thromb 1992 Aug;12(8):911-9
Effect of dietary fatty acids on serum lipids and lipoproteins. A meta-analysis of 27 trials.
Mensink RP, Katan MB.
Department of Human Biology, Limburg University, Maastricht, The Netherlands.
To calculate the effect of changes in carbohydrate and fatty acid intake on serum lipid and lipoprotein levels, we reviewed 27 controlled trials published between 1970 and 1991 that met specific inclusion criteria. These studies yielded 65 data points, which were analyzed by multiple regression analysis using isocaloric exchanges of saturated (sat), monounsaturated (mono), and polyunsaturated (poly) fatty acids versus carbohydrates (carb) as the independent variables. For high density lipoprotein (HDL) we found the following equation: delta HDL cholesterol (mmol/l) = 0.012 x (carb----sat) + 0.009 x (carb----mono) + 0.007 x (carb---- poly) or, in milligrams per deciliter, 0.47 x (carb----sat) + 0.34 x (carb----mono) + 0.28 x (carb----poly). Expressions in parentheses denote the percentage of daily energy intake from carbohydrates that is replaced by saturated, cis-monounsaturated, or polyunsaturated fatty acids. All fatty acids elevated HDL cholesterol when substituted for carbohydrates, but the effect diminished with increasing unsaturation of the fatty acids.