- Liittynyt
- 16.2.2014
- Viestejä
- 1 792
Mitä pahaa rasvassa on? Jos jottee ultrakireää tavoittelee, eikö se ole helpompaa syyä kanaa, tonnaria, ja munia, kuin pelleillä jauhiksen kanssa.
Tuolla vuosia sitten vilahtaneen tekstin seassa jotain puhuttiin lihan laadusta. Kyllä se niin on, että kun elukka paistiksi vedetää, niin paistit, lavat, kasslerit, fileet jne erotellaan. Kylki/mahalihoista on perinteisesti jauhis tehty. Elukassa ei sellaista osaa ole, mitä ei vois syyä. Hiton ihmeellistä touhua, jos jauhiksenki pitäis paistia olla, mutta paistia ei viittitä ostaa. Kunnon 1st world problems.
Tuolla vuosia sitten vilahtaneen tekstin seassa jotain puhuttiin lihan laadusta. Kyllä se niin on, että kun elukka paistiksi vedetää, niin paistit, lavat, kasslerit, fileet jne erotellaan. Kylki/mahalihoista on perinteisesti jauhis tehty. Elukassa ei sellaista osaa ole, mitä ei vois syyä. Hiton ihmeellistä touhua, jos jauhiksenki pitäis paistia olla, mutta paistia ei viittitä ostaa. Kunnon 1st world problems.
Mut niinku aikaisemmin sanoin niin en kanssa ymmärrä mitään sen kummempia kevätjuhlaliikkeitä ja taikatemppuja.