- Liittynyt
- 18.1.2005
- Viestejä
- 213
- Ikä
- 42
Nuo vähä rasvaset jauhelihat on tosi kalliita verrattuna tavallisiin jauhelihoihin. Niinpä oonkin alkanu "pesemään" rasvat pois jauhelihasta eli paistan ekaksi jauhelihan, joko porsaan tain naudan, ja sen jälkeen kun se on kypsää laitan ne siivilää ja päästän vettä niiden päälle vähän aikaa. Sitten vielä pesen pannusta kaiken rasvan pois ja laitan ne takasi hellalle paistumaan. Ton operaartion jälkeen laitan sitten jauhelihaan lisukkeet. Kysymys kuuluukin että tekeekö kukaan muu näin? Lähteekö tossa operaatiossa jotain tärkeitä aineosia lihasta pois. Mun mielestä maku pysyy samana ja on syötävän hyvää ja ainaskin kaikki näkyvä rasvaa lähtee pois.
Sorry tuli väärään osioon. Toivottavasti joku laittaa tän tonne ravinto osioon
Sorry tuli väärään osioon. Toivottavasti joku laittaa tän tonne ravinto osioon
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: