Iltapala reseptejä

Illalla tulee vetäistyä purkki tonnikalaa+rypsäri tai purkki rahkaa funlightillä + rypsäri.
Protskudrinkki illalla ajaisi minut todennäköisesti yöllä vessaan, toisaalta tonnikalan suolaisuus ja siitä johtuva vedenjuonti saa aikaan saman funktion, siksi tulee vedettyä mieluummin rahkaa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Minä syöpöttelen ennen nukkumaanmenoa kaksi purkkia Ehrmannin rahkaa Fun Lightilla höystettynä, sekä pari kolme ruokalusikallista rypsiöljyä.
 
Puoli tuntia (no joo ,tämä kyllä usein venyy tuntiin kun otetaan mukaan sängyssä lukemiset sun muut :) ) ennen nukkumaanmenoa yleensä tulee otettua joko 200-250g rahkaa, omena + pari rkl rapsi/rypsi/oliiviöljyä (mitä sattuu olemaan), tai sitten puoli purkkia tonnikalaa, 2dl rasvatonta maitoa, omena + pari rkl öljyä. Järjestys yleensä öljyt-rahkat/tonnikalat-(maito)-omena.
 
Naru85 sanoi:
pistä tehosekoittimeen 500g rahkaa ja 50g hidasta protskua, mausta funlightilla ja rypsärillä. Siin on yks omista. Keksin jonkun muunkin vielä.

Oletko muka 202cm pitkä ja 139Kg?? Ja 19v. Pistä kuvia itsestäsi :hyper:

Joo itse olen vetänyt jo jonkin aikaa 1,5dl XL ja 50g kalkkunaa + öljy.
 
isoJ sanoi:
,

Mites te muut vedätte nuo kananmunat raakana, reseptivaihtoehtoja otetaan ilolla vastaan.

Kananmunat + jotain täysmehua shakeriin suhteella ~50/50, sekaisin ja alas huikalla huiviin- metodilla.
 
Illalla kaks tuntia ennen nukkumaanmenoa yks kananrintapala. Nukkumaankäydessä magn+b+sinkki ja 40grammaa wheytä.

kana pitää hyvin nälä loitolla eikä tuu liikoja hiilareita, ja se on helppo putsata luista. Kananrintapalasta tarvi kuin ottaa kylkiruodot pois, mitkä lähtee kaikki kerralla ja jäljellä on puhdasta lihaa syötäväksi, toisinkuin kintuissa.

Ja hinnaksi tulee 1e per kananrinta. En oo mitannu paljon siitä lihaa tulee, mut sen tehtävänä on lähinnä pitää nälkää loitolla.
 
purkki rahkaa (250g), pari teelusikkaa canderel kaakaojauhetta+jotain makeutus jauhetta ja pari ruokalusikkaa öljyä sekaan. sekaan voi vielä vaahdotaa muutaman kananmunan valkuaisen (jos jaksaa). Tai purkki tonnoa sekaan chilikastiketta ja raejuustoa ja sit paketti jotain leikkeleitä kun tv:tä kyylää
 
voisko joku selittää, että miksi tuo öljy on niin tärkeetä, etenkin dieetin aikana? Käytän CLA:ta, se tuskin riittää? Saako öljyä käyttää paistamisessa/ keittämisessä?
 
ttopi sanoi:
Illalla tulee vetäistyä purkki tonnikalaa+rypsäri tai purkki rahkaa funlightillä + rypsäri.
Protskudrinkki illalla ajaisi minut todennäköisesti yöllä vessaan, toisaalta tonnikalan suolaisuus ja siitä johtuva vedenjuonti saa aikaan saman funktion, siksi tulee vedettyä mieluummin rahkaa.

Mikä ihmeen idea tässä funlightin käyttämisessä on...?
 
Testorage sanoi:
Mikä ihmeen idea tässä funlightin käyttämisessä on...?

Funlightilla saa maustettu rahkan, eikä se sisällä hiilareita. Oma iltapala koostuu tällä hetkellä Proslowsta, ennen tuli vedettyä rahkaa.
 
:offtopic: Miksi KAIKKI yhdyssanat pitää AINA kirjoittaa otsikoissa väärin??!!?? :wall:

ps. pointsit iltapalan kirjoittamisesta yhteen :thumbs:



:piis: :)




edit: Mää muuten syön iltapalaks yleensä kebabbia ja olutta. Jos oikein haluaa hifistellä niin kebabin salaatti ilman kastiketta... :D
 
tuli just nykästyä 400g jauhelihaa ja 250g vihanneksia iltapalaks, jotta taas jaksaa fun light mehua päälle. ja nyt kahvi tippumaan...
 
Neljänneskilon paketti kalkkunaleikettä ja höysteeksi vähän mätitahnaa. Njam. :)

(eikä ole onneksi suolaista... noh, eipä ole vielä ainakaan verenpaineongelmaa :rolleyes: )
 
Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa meni pannulle reilu rkl kp rypsäriä,puoli purkkia tonnikalaa, 150g katkarapuja,muutama siivu kalkkunaleikettä ja neljä munaa.Päälle kalaöljyt ja vähänajan päästä 2 sinkkitabua ja nukkuun.
 
Melko usein iso drinkki jotain halppisheraa ja muutama näkkäri tai hapankorppu VOIMAriinillä. En oo kuitenkaan lihasmassan perään, vaan voimaa treenaan. Riittävästä proteiinistä pidän kyllä huolen ja hiilareilla säätelen painoa. Rasvojakin tulee välillä vähä katseltua (öljyt jne.)
 
Helppoa ja halpaa:
100-200 g seiti filettä
100-200 g pakastevihanneksia

Muista suola ja pippuri seitiin, muuten tulee hieman mautonta kalaa..
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom