Hyvin säilyvät kasvikset?

Liittynyt
17.10.2003
Viestejä
1 477
Ikä
41
Yleensä tulee safkat väännettyä useammalle päivälle. Salaatit yms. menee huonohkoksi suhteellisen nopsaan. Mitkä kasvikset ja vihannekset säilyisivät vähän kauemmin valmiiksi leikattuina? Esimerkiksi 3 päivää.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Nyrkkisääntöjä sellaiset, jotka sisältävät vähän vettä (esim. juurekset kuten porkkana). Lisäksi sellaiset rehut, joita syödään muutoinkin kokonaisina (esim. rypäleet).
 
Jos raakana syö niin paprika ja parsakaali + muut kaalit tulee ekana mieleen, ja kaikki juurekset kuten Kaapeli mainitsi. Jos valmiiksi pilkotut kasvikset on tarkoitus kypsentää myöhemmin niin sitten ehkä kesäkurpitsa ja sipulit menisi myös.

Kypsennettynä säilyy vetisemmätkin kasvikset. Teen usein ison satsin grillattuja kasviksia (pyörittelen öljyssä ja mausteissa esim. sipuleita, kesäkurpitsaa, munakoisoa ja paistan uunissa) ja syön niitä sitten lämmitettynä tai kylmänä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom