- Liittynyt
- 6.5.2011
- Viestejä
- 30
Kuinka te pakkislaiset, jotka syötte työpaikkanne tai opinahjonne tarjoamaa ruokaa, laskette annosten kalorimäärät? Mahdollisuutta punnita ruokia ei siis ole, eikä myöskään tarkkaa tietoa siitä, mistä aineista ruuat on valmistettu.
Vai otatteko aina eväät mukaanne? Millaisia eväitä suosittelisitte 8 tuntisille päiville, kun ei ole mahdollisuutta säilyttää ruokaa kylmässä eikä myöskään mahdollisuutta ruuan lämmittämiseen. Kiitos ja kumarrus
Vai otatteko aina eväät mukaanne? Millaisia eväitä suosittelisitte 8 tuntisille päiville, kun ei ole mahdollisuutta säilyttää ruokaa kylmässä eikä myöskään mahdollisuutta ruuan lämmittämiseen. Kiitos ja kumarrus