Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kyl saa makuaistissa olla jotai vikaa jos carlsberg maistuu karjalalta. Mutta se on totta että karjala on helvetin pahaa.
No ehkä se oli se kännin määrä, mistä johtu moinen, millon tota tullu muutaman kerran maisteltua ja ne on riittäny mulle.Kyl saa makuaistissa olla jotai vikaa jos carlsberg maistuu karjalalta. Mutta se on totta että karjala on helvetin pahaa.
Kaupan olutta joit varmaan tölkistä, baarissa taas tuopista. Sama juttu kuin viineissä, eli olutkin maistuu jopa eri laseista erilaiselta puhumattakaan sitten tölkin ja lasin välisestä vertailusta. Joillakin oluilla onkin omat lasinsa jotka kaataa oluen suuhun valmistajan haluamalla tavalla ja tuo sen oikean maun paremmin esiin. Tämä perustuu siihen, että kielen eri osat maistaa eri makuja, ja makuaistimukseen vaikuttaa aika paljon se mihin kohtaan kieltä olut ensimmäisenä kaatuu.Onko noista olemassa joitakin eri versioita? Kaupoissa olevien salkkujen sisältö on kauheeta kusta mutta joskus tuli maistettu jossakin baarissa calsbergia niin oli eri voimakkaan makusta.
Karjala on oikeastaan ainoa (Suomalainen) olutmerkki mitä Suomessa tulee ostettua jos kaupasta olutta ostan.
Jos se oli olutta, se ei ollut kaljaa. ;)Kukko olut? Oli niin paskaa että en edes muista oliko se kaljaa.
Kyl saa makuaistissa olla jotai vikaa jos carlsberg maistuu karjalalta. Mutta se on totta että karjala on helvetin pahaa.
Kaupan olutta joit varmaan tölkistä, baarissa taas tuopista. Sama juttu kuin viineissä, eli olutkin maistuu jopa eri laseista erilaiselta puhumattakaan sitten tölkin ja lasin välisestä vertailusta. Joillakin oluilla onkin omat lasinsa jotka kaataa oluen suuhun valmistajan haluamalla tavalla ja tuo sen oikean maun paremmin esiin. Tämä perustuu siihen, että kielen eri osat maistaa eri makuja, ja makuaistimukseen vaikuttaa aika paljon se mihin kohtaan kieltä olut ensimmäisenä kaatuu.
Yhtenä esimerkkinä otettakoon pilsner urquell, joka on suoraan tölkistä kiskottuna aika tavallista, mutta todellinen katkeruus pääsee paremmin esille kun sen kaataa sopivaan lasiin.
Tarjoilulämpötilakin vaikuttaa tietysti paljon. Liian kylmänä maut hukkuu ja liian lämpimänäkin olut maistuu useimmiten aika paskalta. Tummat oluet tarjoillaan yleensä lämpimämpänä ja niille se sopiikin.
Ps. :urjo:
15% sta vai ? Harvoin noin vahvaa olutta tuleekaan otettua. Voi hyvällä omallatunnolla sanoa join vain 3 pulloa :lol2: