- Liittynyt
- 13.6.2003
- Viestejä
- 90
Rasvan merkitys ruokavaliossa on tullut selväksi, mutta kysyisinkin että mitkä ovat nyt nitä huonoja rasvoja?
Laitoin tuohon culinessen ravintosisällön siinä toivossa että se olisi edes jotenkin käyttökelpoista...on nimittäin paljon makuystävällisempi kuin öljyt
Oliiviöljy:
Ravintosisältö/100 g
Energiaa 3700 kJ/900 kcal
Proteiinia 0 g
Hiilihydraattia 0 g
Rasvaa, josta 100 g
tyydyttynyttä 10 g
kertatyydyttymätöntä 80 g
monityydyttymätöntä 10 g
Kolesterolia 0 mg
Flora Culinesse:
Ravintosisältö/100 g
Energiaa 740 kcal
Proteiinia 0 g
Hiilihydraattia 0 g
Rasvaa, josta 82 g
tyydyttynyttä 10 g
kertatyydyttymätöntä 48 g
monityydyttymätöntä 24 g
Kolesterolia 0 mg
Laitoin tuohon culinessen ravintosisällön siinä toivossa että se olisi edes jotenkin käyttökelpoista...on nimittäin paljon makuystävällisempi kuin öljyt
Oliiviöljy:
Ravintosisältö/100 g
Energiaa 3700 kJ/900 kcal
Proteiinia 0 g
Hiilihydraattia 0 g
Rasvaa, josta 100 g
tyydyttynyttä 10 g
kertatyydyttymätöntä 80 g
monityydyttymätöntä 10 g
Kolesterolia 0 mg
Flora Culinesse:
Ravintosisältö/100 g
Energiaa 740 kcal
Proteiinia 0 g
Hiilihydraattia 0 g
Rasvaa, josta 82 g
tyydyttynyttä 10 g
kertatyydyttymätöntä 48 g
monityydyttymätöntä 24 g
Kolesterolia 0 mg