- Liittynyt
- 10.1.2003
- Viestejä
- 2 991
Originally posted by Iceman
Tulisin chilipaprika on ilmeisesti vielä Capsicum chinese- suvun Habanero ja sen minimalli Red Savina. En oo koskaan vielä näitä maistanut, mutta hattua nostan ukolle/akalle, joka vetää jommankumman näistä pureskelemalla.
Citarin maustehyllystä tarttui kerran mukaan lajitelma, jossa oli tuoreita vihreitä ja oransseja habaneroja joku about 8 kipaletta.
En tiennyt koko mausteesta mitään, joten suikaloin puukolla koko satsin meksikolaistyyliseen papupataan samaan tyyliin kuin normaalisti käytän Jalopenoja.
Tuli vähän ärjyä mättöä siitä kattilallisesta :itku: Silloisen emännän kanssa yritettiin sisulla muutama lusikallinen syödä, mutta sen jälkeen sitten istuttiinkin reilu puoli tuntia maitoa juoden ja paahtoleipäviipaleita suussa mässyttäen.
Toi on muuten hyvä vinkki jos suu palaa mausteiden kanssa pelleillessä: juomalla se polte ei mihinkään lähde, mutta leipapaloja hartaudella mässyttämällä tulee vähän helpotusta.

Seuraavana aamuna paskalla ollessa se tulisuus iski uudestaan, ehkä jopa pahemmin, mutta ei siitä sen enempää :jahas: