Hulmi laittoi tuonne mimmien puolelle infon. Laitetaan se tännekin.
http://www.iwc-2005.org/presentations/phillips.pdf
En ole punttimimmi, mutta avitan assis-neitiä hieman koska olen syyllinen siihen, että hän sai tämän tutkimustuloksen käsiinsä Syy tuohon kysymykseesi on, että 50-50 % mixillä heraa + kaseiinia saatiin aikaan n. saman verran synteesiä pelkkään heraan verrattuna, mutta huomattavasti pienempi proteiinien hajotus ja toisaalta myös hapetus = nettona synteesi - hajotus oli paremmuusjärjestyksessä: hera+kaseiini > hera > kaseiini. Näille tuloksille on ollut teoreettiset perusteet jo kauan, oikeastaan vuodesta 1997 asti kun löydettiin vastaavanlaisia tuloksia. Jostain syystä vain proteiinin imeytymisen nopeuden urbaanilegenda vain elää...
Tuota tutkimusta ei ole vielä julkaistu, mutta se esitettiin kansainvälisessä herakongressissa syyskuussa 2005 PhD Phillipsin toimesta.
http://www.iwc-2005.org/presentations/phillips.pdf