- Liittynyt
- 3.2.2006
- Viestejä
- 16
haluan kysyä tuosta hiilihydraattien gl-arvosta, kun en oikein tarkkaan sitä ymmärrä.. ilmeisesti valkoisilla jauhoilla on korkeat gl-arvot? eli kun rakentaa ruokavaliota dieetille, niin onko ruispasta plus hyvä ratkaisu ruualle? annoksessa(3 dl) on 44 g:a hiilareita, 8 g:a protskuja, vähän rasvaa, ja 8 grammaa kuituja. lisäksi syön vähän ruisleipää ja kaurapuuroa aamuisin. mutta pääruualla syön oikeastaan aina tuota ruispastaa. onko muita mahdollisia lisukkeita, kanan ja kalkkunan kaveriksi, kun normi pastaa, riisiä, eikä perunaa saa syödä?
kasviksia syön jonkin verran, lähinnä porkkanaa ja kaalia. jonkin verran syön myös papuja(ruskeita ja kidney), mutta vain pari kertaa viikossa. olen laskenut proteiinit, ja syön niitä joka päivä reilu 2g per kilo(maito- ja lihatuotteista, lisäksi vielä muut) , nyt haluaisin vaan tietää, että mitkä ovat dieetille, ja muullekin ajalle suositeltavia hiilareita?
kasviksia syön jonkin verran, lähinnä porkkanaa ja kaalia. jonkin verran syön myös papuja(ruskeita ja kidney), mutta vain pari kertaa viikossa. olen laskenut proteiinit, ja syön niitä joka päivä reilu 2g per kilo(maito- ja lihatuotteista, lisäksi vielä muut) , nyt haluaisin vaan tietää, että mitkä ovat dieetille, ja muullekin ajalle suositeltavia hiilareita?