- Liittynyt
- 15.12.2011
- Viestejä
- 193
En ole mikään ravitsemustieteen tohtori, mutta ruokaan liittyvät asiat eivät ole itsellä mitenkään huonollakaan pohjalla.
Rupesin tässä miettimään sitä, että miten ihmiset aina käyttävät samanlaisia raaka-aineita ruokailun suhteen.
Ja nämäkin asiat kirjoitan kysyvällä asenteella, eli kertokaa tietämättömälle ihmiselle faktoja.
Esimerkiksi aina lämpöisellä aterialla porukka syö lihaa ja pastaa/riisiä.
Sanotaanko, että syöt 2-3 lämmintä ateriaa päivässä. Ja joka aterialla tuntuu porukalla olevan hiilarin lähteenä se sama riisi taikka pasta.
Itsellä esimerkiksi tökkii nuo lähteet aivan törkeästi, kun niitä syö päivästä toiseen niin älyttömiä määriä.
Mitä mieltä olette, jos sanon, että syön joka aterialla noista samoista lähteistä hiilaria, mutta en niin älyttömiä määriä, vaan vetäsen ruokailun päätteeksi 100-200g myös kaurahiutaleita naamaan veden kera.
Ruokailu ei täten tuota niin älytöntä tuskaa ja siinä saa samalla vähän eri lähteestä myös hiilaria ja pikkaisen enemmän kaloreita.
Mennäänkö tässä aivan päin mönkää, vai onko tässä edes jotain ideaa?
Rupesin tässä miettimään sitä, että miten ihmiset aina käyttävät samanlaisia raaka-aineita ruokailun suhteen.
Ja nämäkin asiat kirjoitan kysyvällä asenteella, eli kertokaa tietämättömälle ihmiselle faktoja.
Esimerkiksi aina lämpöisellä aterialla porukka syö lihaa ja pastaa/riisiä.
Sanotaanko, että syöt 2-3 lämmintä ateriaa päivässä. Ja joka aterialla tuntuu porukalla olevan hiilarin lähteenä se sama riisi taikka pasta.
Itsellä esimerkiksi tökkii nuo lähteet aivan törkeästi, kun niitä syö päivästä toiseen niin älyttömiä määriä.
Mitä mieltä olette, jos sanon, että syön joka aterialla noista samoista lähteistä hiilaria, mutta en niin älyttömiä määriä, vaan vetäsen ruokailun päätteeksi 100-200g myös kaurahiutaleita naamaan veden kera.
Ruokailu ei täten tuota niin älytöntä tuskaa ja siinä saa samalla vähän eri lähteestä myös hiilaria ja pikkaisen enemmän kaloreita.
Mennäänkö tässä aivan päin mönkää, vai onko tässä edes jotain ideaa?