Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Taas tuli mieltä askarruttava kysymys: hiilarien lähde?
Mikä näistä on paras vai onko onko isoa eroa: peruna, täysjyväpasta, täysjyvämuro, leipä t/v, hedelmämysli, hedelmät, maapähkinävoi?
porukka taas unohti kysymyksen ja alkoi kertomaan mitä itse söis/syö...
kysymyshän oli :Mikä näistä on paras vai onko onko isoa eroa: peruna, täysjyväpasta, täysjyvämuro, leipä t/v, hedelmämysli, hedelmät, maapähkinävoi?
paremmuus järjetys:
täysjyväpasta
hedelmämysli (sokeriton)
peruna
hedelmät
leipä (tumma,ei valkoinen sämpylä tms)
täysjyvämuro
Tumma riisi ja neljänviljan hiutale on IMO paras.
ok,pakko kai se uskoa kun mies ei luovuta vaikka patukaa tulis perseeseen ja päähän.
Ei nuo kyseiset hedelmät kyllä hanki läskiä sen helpommin kuin mikään muukaan ruoka-aine. Voit toki pistää tutkimuksia pöytään.Keitetty ja paistettu peruna ovat aika lailla toisistaan poikkeavia ruokia. Jälkimmäisestä ei ole juurikaan hyötyä ravintomielessä.
Yllä mainittua hedelmän syömistä aamulla ja treenin jälkeen voin hieman kompata. Yletön hedelmien järsiminen on vähän ajan päästä epäedullista. Hedelmissä on hedelmäsokeria, joka on huonointa -oosia ihmiselle. Läskin hankinnassa banzut, persikat ja appelsiinit ovat hyviä. Itse vedän joskus kiwiä ja harvoin avocadoa.
Kaurapuuro joka toinen aamu on paikallaan, etenkin kaurasta tai tattarista tehtynä. En näe järkeä sen päälle samalla aterialla vetää leipää, oli se mitä tahansa. Tai jos on vaikkapa kokojyvä- tai ruisleipää palanen-kaksi aamuaterialla, sitten ei puuroa.
Vedin mä äsken munkin, koska aamulla en ottanut hiilarin muruakaan. Ei siinä järkeä oo, mutta sielu on heikko.
Mikä näistä on paras vai onko onko isoa eroa
...hitaasti sulavien täysjyväkarbohydraattinelijyvätäysmustariisipastojen perään.
Säätää rasvoilla sen nopeuden. Vähän rasvaa jarruks sinne makaronin sekaan niin jo on hidasta, ilman rasvaa taas nopeeta.Ei ole isoa eroa. Halutessa voi tietenkin tehdä elämästä hankalaa ajoittamalla nopeat ja hitaat hihyt optimaalisiin aikoihin, syömällä vihaamaasi ruskeaa riisiä valkoisen sijaan, tai käyttämällä tunteja perunan ja bataatin optimaalisuuden miettimiseen.
Loppupeleissä ei mitään väliä eikä vaikuta kokonaisuuteen vaikka jotkut höyrypäät täällä huutaakin hoosiannaa millon ruususuolojen, millon hitaasti sulavien täysjyväkarbohydraattinelijyvätäysmustariisipastojen perään.
Säätää rasvoilla sen nopeuden. Vähän rasvaa jarruks sinne makaronin sekaan niin jo on hidasta, ilman rasvaa taas nopeeta.
Täh? Mihin tämä perustuu?Keitetty ja paistettu peruna ovat aika lailla toisistaan poikkeavia ruokia. Jälkimmäisestä ei ole juurikaan hyötyä ravintomielessä.
Täh? Mihin tämä perustuu?
Eri asia on, jos sanot että paistaa perunan nyrkillisessä voita. Muuten en kyllä komppaa.
Perunan synteesisäikeet vahingoittuu lämmittämisen aikana. True bodari syö pottunsa raakana.