Herkkuja sauvasekoittimella

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Carbon
  • Aloitettu Aloitettu
Carbon sanoi:
Jos meinaa syödä rahkaa sellaisenaan niin mitä sille pitää tehdä että sen saa alas? Sekun on sellasta tiivistä ja kuivaa mössöä :P
N+1:n kerran, sekoita esim. fun lightia. Ja rahkoissakin on eroja. Ehrman on helpointa syödä ja myös milbona menee suht helposti. Valion ja Pirkan myrkky ovat aika vaikeita niellä raakana.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Väänsin aamulla tämmäsen setin:
600g rahkaa
0,5l vaniljajäätelöa
0,4l maitoa
vähän sokeria

Tuli vähän liian paksua. Pitää kokeilla joskus toistekin.
 
velton reseptistä

Loistavaa oli. Nam! :kuola: :worship: Vielä kun kerrot jonkun aamupalaksi sopivan sheikin, jossa maku olisi jotain yhtä herkkua niin ois loistavaa.
 
VelttoV sanoi:
Taas se vanha resepti:

Kaikki vaahdoksi.
Mitenkäs tämän kanssa on, pitääkö sitä jurnuttaa niin kauan että koko homma vaahtoutuu vai? Nyt yritin kokonaan ilman maitoa ja maku ei ole mitenkään iljettävä, mutta koostumus kylläkin. Maitoa kun laittaa niin siitä tulee lähinnä kaakaojuomaa.

Ehkä en vain osaa.
 
Maitoa vähemmän, muttei ilman kannata tehä. Kaakaota tuohon reseptiin hieman lisää ehkä.

Päästä siä ilmaa sauvasekoittimellla sinne, eli nosta sitä välillä. Tavaran pitää olla kylmää.
 
tässäpä salainen ja aivan loistava resepti(parhaan makunen rahka systeemi jonka olen koskaan onnistunut tekemään).
purkki maitorahkaa(ehrmannia koska on halvinta ja parasta)
maitoa~2 desiä
1 banaani pilkottuna
1 ingmannin banaanijogurtti(150g)
(puoli teelusikallista sokeria jos haluaa makeaa, ite en tykkää)

nämä sauvasekottimella sekasin ja kylmänä naamariin.. :kuola: ai että on hyvää

:thumbs:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom