Hedelmät - vähän kuin karkkeja?

Liittynyt
1.2.2006
Viestejä
130
Eli siis, hedelmissähän on sokeria. Vaikka onkin hedelmäsokeria, niin eikös hedelmien hiilarit pistä insuliinitasot taivaisiin kuten karkitkin? Banaani ainakin.

Vielä kysyisin, että jos hedelmien sokeri on hidasta, onko se hitaampaa kuin neljän viljan kaurapuuro? Koska jos ei ole niin jatkan sitä puuroOnly- linjaa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Banaanissa on erikoisesti kypsyydestä riippuen nopeampaa ja hitaampaa hiilaria.

Fruktoosi on hedelmäsokeria ja se on varsin hidasta imeytymään. Sen glykeeminen indexin on moninkertaisesti pienempi kuin esim pöytäsokerilla ja radikaalisti pienempi kuin maltolla. Yleisesti ottaen hedelmät ovat varsin hyviä hiilihydraatin lähteitä välipaloilla, tosin ne sisältävät massiivisesti vettä vrt. esim melooni.
 
Mike sanoi:
Banaanissa on erikoisesti kypsyydestä riippuen nopeampaa ja hitaampaa hiilaria.

Fruktoosi on hedelmäsokeria ja se on varsin hidasta imeytymään. Sen glykeeminen indexin on moninkertaisesti pienempi kuin esim pöytäsokerilla ja radikaalisti pienempi kuin maltolla. Yleisesti ottaen hedelmät ovat varsin hyviä hiilihydraatin lähteitä välipaloilla, tosin ne sisältävät massiivisesti vettä vrt. esim melooni.

No, sanotaan, että kisoihin on 3 päivää aikaa enää, kutsit ja tatskat näkyy, ja tietysti täytyy syödä vähän hiilareita, alle 90g hiilaria koko päivänä, voiko ne ottaa hedelmistä?

vähän sekava kysymys, mutta jos ne hedelmät sisältää sekä hidasta että nopeeta hiilaria...
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom