Halpa kala, liha ja kana (köyhille)

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Deleted member 128474
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jos kattois vaan prodegramman hinnalla ni sittenhän vetäis vaan pieruheraa tarjouksesta.
Koipia vedän joskus, yleensä punasella lapulla. Tosi halpaa vitun hyvää on rasvaakin ja tulee energiaa enemmän, jättää sitten jotain muuta vähemmälle. Kokonaisuus se on missä makukin ratkaisee, sekä valmistamisen helppous.
 
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 677 kJ / 161 kcal 8,05%
Rasvaa 12 g 17,14%
Hiilihydraattia 0,2 g 0,08%
Proteiinia 14 g 28%
Suola 0,8 g 13,33%

Marinoitu koipireisi, prismassa 2e/kg.
Koitin katsoa onko lihapitoisuus ilmoitettu mutta ei ollut joten kai tuo on kokonaispainosta.
 
Jänteet,marinadi,luut,nahka ja muu jäte pois niin kananreidestä menee roskiin kokonaismäärästä 60%-70%?
Kauhia kasa jätettä siitä ainaki jää lautaselle.
Olihan se joskus sensein sivulla laskettu mitä siitä irtos lihaa ja se on paistilihaa jossa proteiinia vaan joku 13-15g/100g
Ja seki riippu että oliko lihaksikas kanan ollu vai treenamaton.=reiden pulleus.
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos tuosta naudan maksa vinkistä. Piti ostaa reilun puolen kilon köntti kaupasta ja hintaa tais olla 3,20€.(y) Puolukkahillon kans vetelen sen tässä joku päivä. Oon toki syöny maksaruokia ennenkin ja hyviä ovat olleet, mutta jotenkin en ole tullut itse ostaneeksi kuin maksalaatikkoa...:ROFLMAO:
 
S markettien ilta alet, cittarien/ k kauppojen ale lihat, jotka maksavat vain murto osan oikeesta hinnasta, harvemmin tulee mistää kanafileistä,kalasta, possusta tai naudasta maksettua yli 5-6e kg, pakkasee vaa kun löytää halvalla.
 
Ihan hyvä EUR/prodegramma -tuote tuli bongattua: Polarin 5 % juusto. 10,50 EUR/kg, proteiinia 34 g/100g. Eli jos tuota vaikka raastaa sopivassa suhteessa annoksen päälle, jonka pääproteiinina on joku halpa vähäproteiininen kana, saadaan aterian kokonaisproteiinimäärä kohdalleen kohtuullisella EUR-määrällä.
 
Ihan hyvä EUR/prodegramma -tuote tuli bongattua: Polarin 5 % juusto. 10,50 EUR/kg, proteiinia 34 g/100g. Eli jos tuota vaikka raastaa sopivassa suhteessa annoksen päälle, jonka pääproteiinina on joku halpa vähäproteiininen kana, saadaan aterian kokonaisproteiinimäärä kohdalleen kohtuullisella EUR-määrällä.

Mä oon syöny tota jo vuosia. Eliminoi juustohöylän tarpeen, voi leikata reiluja siivuja leivän päälle ja saa järkevän määrän protskuakin sitten, win-win kaikin puolin. Maku ihan jees, en kaipaa rasvaisempia juustoja, kun tottuu alkaa muut ällöttämään, vähän samanlainen tottumuskysymys kuin maitojen kanssa. Kun tuota vähään yrittää kehua, niin aika usein reaktio on "mieluummin lopetan juuston syönnin kokonaan" tms. hönöilyä. Ihan oikeasti lopettaisin juuston käytön jos pitäis käyttää jotain mistä ei sitä vähennetty 20%+ rasvaa, makes no sense höyläillä sellasia rasvalätkiä leivän päälle.
 
Ihan hyvä EUR/prodegramma -tuote tuli bongattua: Polarin 5 % juusto. 10,50 EUR/kg, proteiinia 34 g/100g. Eli jos tuota vaikka raastaa sopivassa suhteessa annoksen päälle, jonka pääproteiinina on joku halpa vähäproteiininen kana, saadaan aterian kokonaisproteiinimäärä kohdalleen kohtuullisella EUR-määrällä.
Arlan kadetissa on samat arvot, hintaa en huomannut katsoa.
E: Prismassa sama hinta eli 10.50e/kg
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom