Tämä teksti on sitten ainoastaan sellaisille Panasonicin omistajille, jotka harkitsevat Logitecin Harmony kaukosäädintä. Muiden on turha lukea eteenpäin...
Niin siis tässä oli kyse telkkarin inputeista. Mulla on HTPC VGA:lla kiinni plasmassa, koska siten saan syötettyä telkkarin natiiviresoa. Kaikki muut lähteet tulee samaa HDMI kaapelia pitkin ja vahvari kytkee ne eli ei ongelmaa.
Värilliset nappulat toimivat siten, että millä tahansa niistä saa näkyviin kaksisivuisen valikon. Se, mikä sivu näytetään riippuu siitä, mikä input on käytössä. Harmony on tilaton joten ei se voi tätä tietää. Sivulta 2 päästään sivulle 1 punaisella ja sivulta 1 sivulle 2 sinisellä napilla. Kuka tämän keksi sietäis lopettaa kivuliaasti samantien. Sitten halutulla sivulla sama nappi vastaa useata inputtia, eli esim. sivulla 2 tuo VGA on samassa napissa komponenttitulon kanssa ja oikea valinta tehdään painamalla samaa nappia monta kertaa peräkkäin. Saman moodin valinta (Harmonyn kanssa ihan tavallista jos esim. HDMI1:n kautta tulee monesta lähteestä kuvaa) vaihtaa seuraavaan samalla napilla valittavaan moodiin.
Ratkaisin tän niin, että Harmonyn moodin valinta vaan laittaa telkkarin pois analogivirittimeltä (TV/AV). Tuohon PC moodiin päästään yhdistelmällä punainen (valikko esiin), punainen (sivulle 1 tai SCART 1 riippuen siitä, kummalla sivulla oltiin, tän jälkeen ollaan joka tapauksessa sivulla 1), punainen (varmasti AV1), sininen (vaihdetaan sivulle 2), keltainen (PC tai komponentti, näistä se mikä oli viimeksi valittuna - TV:n komponenttiportissa ei ole mitään enää joten menee aina VGA porttiin). HDMI1:een päästään samalla kaavalla mutta vika nappi on sininen. Ennen oli Wii kiinni telkkarin komponentissa joten vika vaihe piti vaan tehdä manuaalisesti - väitän ettei sitä saa Harmonyyn ohjelmoitua pomminvarmasti mitenkään.
Pelkkä keltainen (valikko) - keltainen (PC), sininen (valikko) - sininen (HDMI1) olisi toiminut moodien välillä vaihtamiseen, mutta jos vaihto tapahtuu HDMI1->HDMI1 niin tuloksena on HDMI2. Todella raivostuttavaa.
Jonkun verran meni tuon kanssa tappeluun. Virtakytkimen syöte piti nauhoittaa raakamoodissa ja pitää osua aika hyvin, että saa painettua tarpeeksi pitkään että TV käynnistyy, mutta kuitenkin vähemmän aikaa kuin raakanauhoituksen maksimipituus. Nyt kaikki toimii, mutta tuli pari kertaa mieleen, ettei ihan normi-pirkko varmaan saisi hommaa skulaamaan.