Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
fineli kertoo Graavilohi, mausteinen, lohicarpaccio
Tonnarissa ei juurikaan ole rasvaa jolloin proteiinin suhteellinen osuus on suurempi kuin lohessa, jossa on melkeen yhtä paljon rasvaa kuin proteiinia.
Eli jos lohesta ottaa rasvan pois niin yllättäen se 100g rasvatonta lohta sisältäisi enempi proteiinia.
Eldorado tonnikala palat öljyssä: proteiini 29 ja rasva 8
Eipä laskenu paljoa proden osuus
Tonnarissa ei juurikaan ole rasvaa jolloin proteiinin suhteellinen osuus on suurempi kuin lohessa, jossa on melkeen yhtä paljon rasvaa kuin proteiinia.
Eli jos lohesta ottaa rasvan pois niin yllättäen se 100g rasvatonta lohta sisältäisi enempi proteiinia.
Hmm.... jos voista(81,3 rasvaa) ottaisi rasvat pois niin yllättäen siinä olisi enemmän proteiinia(alunperin 1.2%).
Mitä sä nyt yrität sanoa?
Sitä että rasvaisessa tonnikalassa on enemmän prodea kuin rasvaisessa lohessa. Öh tai että lohessa josta poistettu rasva vähemmän prodea kuin tonnikalassa
Taisit kadottaa Dymondin idean. Rasvaan säilötty (Tonnikala öljyssä) on pikkasen eri asia kuin rasvainen (lohi).
Joo. Mä selitin vaan että miksi siinä lohessa on niin paljon vähemmän sitä proteiinia per 100g. Edelleenkin jos otetaan 100g rasvatonta lohta on siinä korkeampi proteiinipitoisuus kuin 100 grammassa rasvaista lohta.Öh tai että lohessa josta poistettu rasva vähemmän prodea kuin tonnikalassa