Finfood I-tyypin diabeteksestä

Liittynyt
13.10.2004
Viestejä
1 010
Ikä
44
Varhainen altistuminen lehmän maidolle ja viljan gluteiinille näyttää joidenkin tutkimusten mukaan lisäävän diabeteksen riskiä samoin kuin ravinnossa esiintyvät nitriitit ja nitrosoamiinit. Näyttöä on saatu myös siitä, että runsas energian ja hiilihydraattien saanti ravinnosta lisäisi riskiä. Tuoreimpien tutkimusten mukaan jopa varhain lapsuudessa aloitettu hedelmien ja marjojen käyttö saattaa lisätä sairastumisen riskiä.

Linkki

Tietysti tämäkään asia ei ole selvä, niinkuin moni muukaan ravitsemukseen liittyvä asia. Mutta olipa kiva lukea vallan Finfoodista moinen (mullistava, lisäisi ironinen persoona tähän) idea.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Cockton sanoi:
Linkki

Tietysti tämäkään asia ei ole selvä, niinkuin moni muukaan ravitsemukseen liittyvä asia. Mutta olipa kiva lukea vallan Finfoodista moinen (mullistava, lisäisi ironinen persoona tähän) idea.

Ihanaa:kuola: Mukavia tutkimuksia:thumbs:

"Ravinnon D-vitamiini taas on tutkimuksissa osoittautunut nuoruustyypin diabetekselta suojaavaksi tekijäksi. Myös veren korkea E-vitamiinipitoisuus näyttää olevan yhteydessä pienempään tautiriskiin."
Lapsille eli rypsäriä (kylmäpuristettua:rolleyes: ) ja aurinkoa ottamaan.

Voihan tuo tutkimus pitää paikkansakin, mutta tieto aina muuttuu lisätutkimusten tullessa esille. Nitriitit ja nitraatit kyllä mietityttävät ja samoin hedelmät... Olisikohan taustalla nitriittien kyky muuttua karsinogeenisiksi nitrosamiineiksi (natriumkloridin (ruokasuola) katalysoimana).

EDIT: jaa tuolla olikin mainittu nitrosamiinit, mutta ei niitä kyllä ravinnosta suoraan saada??
 
Huoli pois, kyllä viljakuidut ja rypsiöljy kuitenkin vähentävät riskejä ihan kaikkeen... :rolleyes:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom