sumutin123
Banned
- Liittynyt
- 28.5.2005
- Viestejä
- 235
Miten ihmeessä niitä finelin arvoja tulkitaan? Hiilihydraattiosiosta kun en ymmärrä hölkäsen töräystäkään. Viinirypäleissä on sokereita ~15g/100g rypälettä kohden. Sakkaroosia vain 0.1? Kaikki hiilarithan ovat sokereita. Miksi sitten vaikkapa perunassa on vain sanomattoman vähän sokereita? Entäs perunajauho--> uskaltaako kiisseliä syödä? Mitkä ovat "hyvät ja huonot"?
Ja sitten tulee suuri mietteeni aihe. Riisikakuissa hlvtin paljon enemmän sokruja kuin itse riisissä! Mistä ketusta se kakku on sitten tehty? Jostain muroista vai?
Entäpäs sitten tummariisi verrattuna valkoiseen (puuro-,jasmiini-, basmati-, suslini-, muslimiriisi) verrattuna kummankin värin pitkäjyväversioon?
Nuudelit, ruis- ja vehnälese, maissi, maissiöljy, herneet, kurpitsat, mysli, maidon hiilarit, marjat-vs-hedelmät jne. Listaa voisi jatkaa pitkälle. Voisiko siis joku opettaa, miten finelin valtavan tietopitoista ravintoarvokaaviokieltä tulkitaan? Kiitos ja kumarrus/niiaus.
Ja sitten tulee suuri mietteeni aihe. Riisikakuissa hlvtin paljon enemmän sokruja kuin itse riisissä! Mistä ketusta se kakku on sitten tehty? Jostain muroista vai?
Entäpäs sitten tummariisi verrattuna valkoiseen (puuro-,jasmiini-, basmati-, suslini-, muslimiriisi) verrattuna kummankin värin pitkäjyväversioon?
Nuudelit, ruis- ja vehnälese, maissi, maissiöljy, herneet, kurpitsat, mysli, maidon hiilarit, marjat-vs-hedelmät jne. Listaa voisi jatkaa pitkälle. Voisiko siis joku opettaa, miten finelin valtavan tietopitoista ravintoarvokaaviokieltä tulkitaan? Kiitos ja kumarrus/niiaus.