Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Voitko kertoa gluteenin vaikutuksista lisääkin, suomenkielistä tietoa on hyvin vähän ja tämän hetken mielentilani ei riitä vieraskielisen tiedon etsimiseen.Muistetaan nyt kuitenkin se että tuotteet ovat oikeasti aika ala-arvoisia. Katsokaa ainesosalistaa, vehnäproteiini, eli gluteeni, kärkisijoilla.
Ja suurin osa tietää kuinka loistavaa kamaa gluteeni on.
Voitko kertoa gluteenin vaikutuksista lisääkin, suomenkielistä tietoa on hyvin vähän ja tämän hetken mielentilani ei riitä vieraskielisen tiedon etsimiseen.
Saako nyt kysyä tyhmiä? Ei se mitään, kysyn silti. Onko siis niin, että tuo gluteeni on sellasta kuraa että vaikka se on "proteiinia" niin sitä ei kannata proteiiniksi laskea? Olen nimittäin tehnyt juuri tuota mitä täällä taivasteltiin eli mainonnan urhina syönyt Protsku Realia proteiininlähteenä. Saako proteiininsaannin näkökulmasta siis täysin saman hyödyn esim. Vaasan Ruispaloista? Hiilareita en mitenkään halua vältellä.
"Suomenkielistä tietoa on hyvin vähän" ...kyllä sitä minun mielestäni on tarjolla ihan helevetisti...
http://www.google.fi/search?hl=fi&s...5l20841l0l22685l8l8l0l3l3l0l203l484l0.2.1l3l0
Komppailen Vastista ja Monkeya, tietoa olis mukava saada. Joku blogikirjoitus löyty jossa gluteeni oli syypää mm. kaikkeen.
Ainakaan en itse löytänyt tietoa miksi se olisi niin paskaa proteiinia. En siis kyseenalaista tätä, mietin vain syytä.
Siis sama ongelma siinä on kuin missä tahansa kasviperäisessä proteiinissa (ainoa poikkaus soijaproteiini) eli kyseinen proteiini on ns. epätäydellistä / vajaata proteiinia mikä ei sisällä kaikkia välttämättömiä aminohappoja (proteiini siis koostuu aminohapoista). Koskee niin Ruispalojen proteiinia kuin Protsku Realin proteiinia. Ruispaloissa on vähemän "huonoa" proteiinia ja kyseisessä Realissa enemmän "huonoa" proteiinia.
Eläinkunnan proteiini taas on ns. täydellistä proteiinia, mikä sisältää kaikki välttämättömät aminohapot (eli EAA:t)... eli on "hyvää" proteiinia.
Jos leivästä laadukasta proteiinia haluaa, niin se tapahtuu laittamalla siihen päälle kinkkua, juustoa ja kananmunaa.
Siis sama ongelma siinä on kuin missä tahansa kasviperäisessä proteiinissa (ainoa poikkaus soijaproteiini) eli kyseinen proteiini on ns. epätäydellistä / vajaata proteiinia mikä ei sisällä kaikkia välttämättömiä aminohappoja (proteiini siis koostuu aminohapoista). Koskee niin Ruispalojen proteiinia kuin Protsku Realin proteiinia. Ruispaloissa on vähemän "huonoa" proteiinia ja kyseisessä Realissa enemmän "huonoa" proteiinia.
Eläinkunnan proteiini taas on ns. täydellistä proteiinia, mikä sisältää kaikki välttämättömät aminohapot (eli EAA:t)... eli on "hyvää" proteiinia.
Jos leivästä laadukasta proteiinia haluaa, niin se tapahtuu laittamalla siihen päälle kinkkua, juustoa ja kananmunaa.
Eikös nuo silti mene kehon aminohappopooliin josta niitä yhdistellään tarpeiden mukaan?Siis sama ongelma siinä on kuin missä tahansa kasviperäisessä proteiinissa (ainoa poikkaus soijaproteiini) eli kyseinen proteiini on ns. epätäydellistä / vajaata proteiinia mikä ei sisällä kaikkia välttämättömiä aminohappoja (proteiini siis koostuu aminohapoista). Koskee niin Ruispalojen proteiinia kuin Protsku Realin proteiinia. Ruispaloissa on vähemän "huonoa" proteiinia ja kyseisessä Realissa enemmän "huonoa" proteiinia.
Eläinkunnan proteiini taas on ns. täydellistä proteiinia, mikä sisältää kaikki välttämättömät aminohapot (eli EAA:t)... eli on "hyvää" proteiinia.
Mutta onko siitä mitään hyötyä vaikka se ei sisällä KAIKKIA välttämättömiä aminohappoja? Pystyykö keho hyödyntämään noita aminohappoja osittain?
Onko ruispaloissa vai Realissa kummassa enemmän HYVÄÄ proteiinia?
Eikös nuo silti mene kehon aminohappopooliin josta niitä yhdistellään tarpeiden mukaan?