Fazer Real Proteiini Max ja Vaasan Minihiilari

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Kemmy
  • Aloitettu Aloitettu
http://www.studio55.fi/lahipiirivoi...lihydraattiset-leivat-elimistolle-haitallisia

Joo-o, Heikkilä ehtinyt sitten teilaamaan nämäkin. Vaikka saattaa olla oikeassa, niin itse en jaksa alkaa niuhottamaan tommoselle asteelle asti. Pitäähän mun jotain syödä, Heikkilän ajama täysin puhtoinen dieetti kun alkaa muuten tympimään ja pahasti. Sitäpaitsi toi Real-leipä on hyvänmakuista, ja siitä saa loistavan evään.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tampereella real maxia löytyy ainakin Partolasta sekä S-marketista, että Citymarketista. Rantaperkiön siwassakin näky olevan eilen illalla hyllyssä.
 
Mitä mieltä ihmiset on tosta proteiinin laadusta?

"proteiinit tulevat viljasta, herneestä, siemenistä sekä kananmunan valkuaisesta."

Samaa minäkin lähdin miettimään, että eikai nyt leipää voida mainostaa minään proteiinilähteenä. Näköjään voidaan. Viljatuotteista suositellaan laskettavaksi 30% niiden sisältämästä proteiinistä, eli tuo 22g/100g olis oikeesti 6,6g/100g. Kuinkahan paljon proteiinista on kananmunan valkuaisesta ja kuinka paljon noista "laatulähteistä"?
 
Paljon yhdellä pussilla on hintaa ja paljon siinä on prodea?

http://www.fazer.fi/Uutiset/Fazer_B...oisto.com&utm_medium=banner&utm_campaign=real

2.59 eskoa näyttäis hinta olevan.

ravintosisalto.jpg
 
Todella, todella mahtavia tuotteita. Real Protein maxia mennyt jo pidemmän aikaa ja tänään kokeilin tota Vaasan minihiilaria paksun kalkkunakasan, kurkun ja salaatin+juuston kanssa ja hitto että on hyvää ja sämpylässä vaan joku 6-7 hh :) Aamulla vaan reilusti munaa kylkeen. Ja ukko kiristyy :dance:
 
Muistetaan nyt kuitenkin se että tuotteet ovat oikeasti aika ala-arvoisia. Katsokaa ainesosalistaa, vehnäproteiini, eli gluteeni, kärkisijoilla.

Ja suurin osa tietää kuinka loistavaa kamaa gluteeni on.

Tuo on kyllä hyvä kikka, lisätä halpaa ja hyödytöntä gluteenia leipiin ja mainostaa niitä korkeaproteiinisina ruokina.
 
^Eikai kukaan noita proteiinilähteinä käytäkkään, vaan sen takia kun niissä on niin vähän hiilaria.
Aivan, pointti on saada silti leipää, vaikka olisi dieetti päällä. Leipä kun tuppaa olemaan usein aika no no dieetillä. Kukaan noita tosiaankaan nyt ala proteiinintarpeeseen vetelemään. Ovat kuitenkin oiva tapa esim rahkan päälle pari siivua kinkun kanssa, niin siinähän kevyt välipala.
 
Ylipäätään toi mainoskampanja ja idea on mun mielestä niin kiero että yrjöttää. Tulee jenkkien touhut mieleen.

Onko leipä niin pakollinen komponentti ruokavaliossa että sitä on pakko saada vaikka yrittäisi kireämmäksi?

Eikä se gluteenin syöminen vielä suurempina määrinä ainakaan auta dieetin kanssa. Päinvastoin.

E: Sama juttu kun kaiken maailman proteiinipastat ja muut kusetukset. Ympätään sekaan vaan enemmän gluteenia niin saadaan enemmän protskua.
Itsekin joskus vuosia sitten niitä ostin. Eipä tulisi mieleenkään enää ikinä ostaa tuotetta jossa yksi valmistusaine on gluteeni.
 
Olen mainonnan uhri. Bongasin tämän threadin aiemmin tänään ja ajattelin, että pakkohan tota Fazerin leipää on kokeilla. Sellainen tarttuikin kaupasta mukaan. Nyt sitä mutustelen ja on pakko sanoa, että ei ollenkaan paskempaa. Ei missään nimessä parasta leipää, mitä olen koskaan syönyt, mutta ei todellakaan huonoa. Ihan perushyvää, eikä korkea proteiinipitoisuus maistu yhtään läpi. Voisin siis haukkua tavalliseksi leiväksi ja suosittelen.

Mulla sana, täys mainoksen uhri! TV:stä tuli mainos, ja ei menny kun 20min ja jo mutustelin ja maistelin ko tuotetta. Mielestäni käsittämättömän hyvää, ja enpäs muuta tilalla olekkaan syönyt.
 
En ole ikinä aikaisemmin mitään karppileipää syönyt tai ostanut. Tästä ketjusta sain ajatuksen kokeilla ja ostin tuota Vaasan minihiilari-sämpylää. Voi vittu. Yhden söin ja loput on edelleen kaapissa ja korkeintaan roskiin menossa. Ei se leivälle ainakaan maistunut yhtään. Eikä ollut edes sen makuista, että viitsisi enempää syödä. Suoraan sanottuna maku oli aivan kamala. En tiedä miltä homeinen hiiva maistuu, mutta voisin kuvitella että samalle kuin tuo "leipä".

Jatkossa leipä leipänä ja jos (dieetillä) ei hiilarirajoihin sellainen sovi niin syön jotain ihan muuta.
 
Täytyy kompata Fuhreria tässä karppileipäasiassa. Täysin samanlaisia mietteitä on tullut mieleeni, että kikkaillaan vehnäproteiini nimikkeellä, joka on siis gluteenia. Sitä lisätään leipään, jotta keinotekoisesti saadaan leivän ravintoarvoja käännettyä proteiinipitoisemmaksi. Tuommoinen on justiin jenkkityylistä kaksinaamaista touhua. Paria eri ns. karppileipää olen maistanut, koska niitä on emäntä ostanut kokeilumielessä/maistiaisiksi. Ite en aio noita ostella. Pääasiallinen syy on se, että maha ei kestä edes herkkunaminami ruisleipää juuri yhtään. :( Ei kärsi syödä, kuin 100% kauraleipää ja joskus harvoin (=maks. kerran viikossa) saatan heretä hurjaksi ja sittenkin hieman ruisnäkkäriä syödä. Mutta en tod. uskalla syödä leipää, johon on lisäämällä lisätty gluteenia.

Sama homma näiden ns. lo carb patukoiden kanssa. Niissä on saatu ainakin jenkkilän lainsäädännön mukaan hiilaripitoisuus alas, keinona sokerialkoholit eli polyolit, jotka ovat tunnetusti pahasta mahalle, esim. maltitoli, sorbitoli jne. Huomasin Prismassa tänään protupatukoita syynätessäni, että kotimainen firma Leader oli näköjään teetättänyt uuden mallisen Opti Meal patukkansakin niin, että siihen oli tungettu polyoleja, kai hiilaripitoisuuden keinotekoinen laskeminen syynä, mikäpä muu. Ei näin.
 
Yksi asia mitä tuoteselosteessa ei lue koskien ainakin noita minihiilarileipiä, on käytetyn vehnäjauhon määrä taikinan ollessa linjalla. Jauhottajat huutaa täysillä jotta taikinamatto ei tarttuisi liinaan kiinni. Mietityttää vaan, että kuinka paljon tuo oikeasti nostaa vehnäjauhon määrää tuotteessa?! Just my 2 cents!
 
TPääasiallinen syy on se, että maha ei kestä edes herkkunaminami ruisleipää juuri yhtään. :( Ei kärsi syödä, kuin 100% kauraleipää ja joskus harvoin (=maks. kerran viikossa) saatan heretä hurjaksi ja sittenkin hieman ruisnäkkäriä syödä. Mutta en tod. uskalla syödä leipää, johon on lisäämällä lisätty gluteenia.

Ite en pysty myöskään ruisleipää syömään, vaikka se niin pirun hyvää onkin. Menee vatsa heti rullalle ja lähtee ihan hulluja pieruja. Vaaleeta leipää taas pystyy syömään ilman mitään ongelmia.
 
Ai täällä on muillakin samaa ongelmaa ruisleivän kanssa. Mites nuo 100% kauraleivät onko vähintäänki yhtä hyvää kamaa kuin ruisleipäkin?
 

Suositut

Back
Ylös Bottom