• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Espoon pakkislaiset

Liittynyt
16.1.2014
Viestejä
782
Kävin itse kokeilemassa Espoon Suomenojassa Fresh Fitnessiä ja Liilan Esport Expressiä. Fresh Fitness on aika pelkistetty mutta toimiva, tosin "Ei magneesiumia"-laput vähän vituttavat. Liilan Esport Express oli todella positiivunen yllätys, kaikkea kivaa löytyy ja käsipainot ainakin sinne 50 kg:n asti, "toiminnallinen alue" ym. En muista saako siellä mankkua käyttää. Luulen että otan kokeiluun sen Esportin, vaikka Fresh Fitness olisi sijainniltaan parempi ja nyt kun Töölön sali avataan niin se olisi ihan mun toimipisteen lähellä.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 113
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Ei kai se Esport ihan huono ole, en ole Tapiolan pisteellä käynyt.

Jos parempaa etsii niin metrolla pääsee Mayorsin viereen ja 550:llä PtvGymin viereen.
 

no-body

huuhaa
VIP
Liittynyt
5.10.2004
Viestejä
10 795
Ikä
40
Kaupunki
Porvoo
Ei kai se Esport ihan huono ole, en ole Tapiolan pisteellä käynyt.
Esport Arena n. kolmen vuoden takaisen kokemuksen perusteella:
-laitekanta vanhaa ja sekalaista, mutta melko toimivaa ja kattavaa
-penkeissä ei turvarautoja
-kyykkytelineet aivan paskoja
-nostolava kiva
-liian suurella osalla porukasta salietiketti, terve järki ja itsesuojeluvaisto aivan kateissa (paljon päättömästi poukkoilevia yleisurheilujunnuja, joista muut jumpparit sitten ottavat mallia): ruuhka-aikaan kun yrittää treenata, niin on aivan normisettiä virittää jumppamatto puolen metrin päähän kyykkypaikasta niin, että siinä venytellään jo tangon alla, kävellään kahvakuulakävelyä takaa selkää hipoen kun teet rinnallevetoa, kävellään aivan iholta edestä ohi kun on vaikka valakyykyssä tanko suorilla käsillä jne. Olen aika hyvä katsomaan ympärilleni ja hakemaan rauhallista hetkeä omiin suorituksiin, mutta sellaista apinointia kuin tuolla en ole nähnyt missään. Tällä hetkellä Arena olisi oikeastaan logistiikan ja varustelun kannalta aika hyvä paikka itselleni, mutta edellisen kokemuksen perusteella en silti edes harkitse kun kuitenkin joutuisi ruuhka-aikaan käymään.
-kokonaisuutena ajaa asiansa, jos ei harrasta mitään tilaa vaativia liikkeitä ainakaan ruuhka-aikana

Uusi Esport Aalto kertakäynnin perusteella: lähinnä vitsi jos on mitään aikomusta treenata edes puolitosissaan, hienot tilat toki ja varmaan muodikkaita ryhmäliikuntoja jos sellaisista tykkää.
 
Liittynyt
13.12.2010
Viestejä
130
Kumpaa suosittelisitte Leppävaaran alueella, Fit1 vai Fressi? Sellon Elixialla tullut käytyä jo reilun vuoden, mutta joutuu nyt ehkä vaihtamaan paikkaa kun työvuorojen takia pitäisi päästä treenaamaan jo viim. klo 6 ja Elixia aukeaa vasta 6.30. Fit1 ja Fressi aukeavat jo klo 5.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 113
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Valintani olisi Fressi.

Ennen Fressillä oli vanhat, mutta hemmetin toimivat laitteet. On kuitenkin taidettu uudistaa sittemmin.

Näköjään Fit1:kin uudistettu, mutta täytetty Technogymin roskalla.

Parkkeeraus Fressillä vähän ikävempää kun parkkipaikka viereisessä talossa.

Ennen ainakin Fressille sai kolme ilmaista käyntiä ja Fit1:lle yhden. Eikun käymään ja muodostamaan oma mielipide.
 
Liittynyt
13.12.2010
Viestejä
130
Leppävaaran Fressi24h kävijät! Onko tuo MRoomin ovi josta pääsee salille auki ympäri vuorokauden vai mistä sinne mennään sisään jos esim. yöllä haluaa mennä salille? Siinä ovessa kun ei taida olla mitään ovikoodia.
 
Liittynyt
28.2.2018
Viestejä
70
Fit1 sinne vaan :) Halpa sali ja aivan turha jostain fressistä maksaa laite taso aivan yhtä laadukas ja fit1 saa tehtyä kyllä hyvät reenit (4v käynyt siellä)
 
Liittynyt
13.1.2018
Viestejä
158
Ikä
26
Kaupunki
Helsinki
En missään tapauksessa suosittele SÄTERINPORTIN KUNTOKESKUSTA! Illalla ja viikinloppuisin salille pääsy kiinni puupalikasta oven välissä, jossa lukee "älä ota pois välistä." Kulkukortilla siis pääset parkkipaikalta sisään rakennukseen, mutta rappukäytävästä aulaan eteneminen, ei sitten onnistukkaan. 2/3 kertaa ovi on lukossa. Asiakaspalvelun hoitaa rakennuksen aulan respa ja yrittäjä hoitaa kuntosalia ilmeisesti etänä. Kukaan ei tiedä salin asioista mitään.
 
Ylös