- Liittynyt
- 11.4.2003
- Viestejä
- 2 979
Herättelempä keskustelua tälläisestä asiasta...
Eli aamupalalla usein tulee vedettyä semmoinen 1/3 protskua, hiilareita ja rasvaa. Usein lounas on enemmän hiilaripitoinen johtuen typerästä ravintolasta. Sitten välipalat ovatkin usein lähes hiilarittomalla maitorahka-rypsäri-linjalla.
Haittaako kehoa kun nyt ei saatukaan lisää hiilaria tällä aterialla, vaan ehkä vasta seuraavana aamuna?
Eli aamupalalla usein tulee vedettyä semmoinen 1/3 protskua, hiilareita ja rasvaa. Usein lounas on enemmän hiilaripitoinen johtuen typerästä ravintolasta. Sitten välipalat ovatkin usein lähes hiilarittomalla maitorahka-rypsäri-linjalla.
Haittaako kehoa kun nyt ei saatukaan lisää hiilaria tällä aterialla, vaan ehkä vasta seuraavana aamuna?