Donald Trump

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja makhak
  • Aloitettu Aloitettu
^Olinkin jo unohtanut tuon "killer"-kommentin, joka oli yksi näistä Bidenin naurettavista yrityksistä olla hiekkalaatikon kovin jätkä.

Ja Xi kun oli käymässä kutsui diktaattoriksi ja Blinken veti melkein facepalmit. =D
Siis nuohan on ihan vaan vanhuuden höperön murmutuksia mun mielestä, ei skarppia.
Okei, olen nyt ollut ehkä turhankin rankka Bideniä kohtaan, mikä tärkeintä ihan hyvinhän tuo osakemarkkina on edennyt, annetaan kunnia Bidenille siitä, onhan Joe kuitenkin enempi oikean laidan kulkija kuin vasemman, hyvä Joe!
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mitä olen J.D Vancen haastiksia katsonut niin vaikuttaa terävältä kaverilta. Toivon että Vance ei huomisessa debatissa tamppooni-Timiä vastaan ala väittelemään mistään turhasta kuten Walshin sotilasarvosta ym. vaan yrittää koko ajan viedä keskustelu Kamala Harrisiin, ja tämän totaaliseen kyvyttömyyteen toimia USA:n presidenttinä.

Tärkeintä näissä vaaleissa ei ole että Trump voittaa, vaan että Demokraatit häviävät.

Maailma ei tarvitse lisää identiteettipolitiikkaa, intersektionaalista feminismiä tai muita sairaita ideologioita mitä amerikkalainen äärivasemmisto ja demokraatit viljelevät.
 
Sanonpahan jo näin ennakkoon että mitään vilppiä ei näissä(kään) vaaleissa tulla näkemään, se on varmistettu sillä, että 14 osavaltiota ei vaadi henkilöllisyystodistuksia äänestäjiltä :rolleyes: Kalifornia vielä oikein erikseen varmisti, että jokainen laiton varmasti pääsee äänestämään (riittävän monta kertaa)...

Koita nyt päättää onko sitä vilppiä vai ei? Jos edelliset vaalit olivat kusetusta, niin ovat nämäkin ja kaikki seuraavat.

Ja tietysti kaikki vaalit ovat aina olleet teatteria plebeille.

Tucker(ja kaikki muu X:n sisältö) on kirjaimellisesti CIA:n propagandaa.


View: https://x.com/accountabletome/status/1840442304764457379



 
^^ Sikälihän tuo henkkareiden vaatiminen äänestämisen yhteydessä on melkoisen tekopyhää, kun ne viralliset henkkaritkin on saatavissa niitä kaasulaskuja näyttämällä.
Eli muuta ajatusta tuossa ei ole kuin keinotekoisesti vaikeuttaa äänestämistä.
 
Odotin hieman tylsempää väittelyä ja sellainen se olikin, mutta en odottanut sen olevan hyvällä tapaa tylsä - osapuolten välistä loanheittoa ei ollut ja aika vähälle jäi varsinaisten ehdokkaiden lyttääminen. Ja koska asioista vääntämiselle jäi enemmän aikaa, nousi enemmän esiin se, miten vähän puolueet lopulta eroavat toisistaan.
Paha sanoa kumpi "voitti", sillä Walz tuntui olevan hukassa ulkopolitiikkaan liittyvissä asioissa, mutta Vancen supliikki puolestaan alkoi kaatua, kun edettiin talouteen ja sisäpolitiikkaan.
 
Paha sanoa kumpi "voitti"

No Vance tietenkin, on kyllä hyvä tyyppi pitämään puoliaan, rauhallisesti selittää ja tarpeen tullen heittelee jabeja kuonoon ilman että rauhallisen pehmoinen ulkokuori paljoa menettää muotoaan. Pisti houstitkin järjestykseen kun alkoivat ”fakta tsekkaamaan” eli politikoimaan vastaan. Walz sen sijaan oli aikamoinen irvistys ja häiriintyneen oloinen haastamattakin, mahdollisesti koska todellisuudessa on häiriintynyt. =D
Tästä kohokohtia ja hauskoja reaktioita wokettelijoilta, joille väittely varmasti oli kova pala.

View: https://www.youtube.com/watch?v=d3zUqqe_-Pg
 
Joo eipä tuo Walz näemmä mikään väittelijä ole, vaikka muutoin puhuminen sujuukin. Tiivistämisen taito puuttuu täysin ja jutut tuppaa menemään keskikaljafilosofoinnin puolelle. Vancella tosin meni loppupuolella jutut turhan pehmoisiksi, esimerkiksi mulle oli täysin uusi tieto kuinka Trump omakätisesti pelasti Obama Caren :LOL: Eikä sekään kovin suoraselkäistä kuvaa antanut, että ensin lytätään kuinka asiantuntijat eivät tiedä mitään ja sitten kohta perustellaankin omaa mielipiteen vahvuutta sillä, että asiantuntijat ovat samaa mieltä.
Tää oli sellainen sessio, että pelkkiä klippejä katsomalla ei huomaa miten Vancen vahva aloitus typistyy ympäripyöreyksien hokemiseksi.
Ehdottomasti Vancesta on kasvamassa republikaaneille vahva keulahahmo Trumpin jäädessä syrjään.
 
Ehdottomasti Vancesta on kasvamassa republikaaneille vahva keulahahmo Trumpin jäädessä syrjään.

Saas nähdä miten karisma ja kansanvillitys kyvyt riittää ilman Trumpia. Mutta on kyllä nokkela ukko, tollaseen väittelyjuttuun varsinkin lahjakas. Vähän kun Trumpin jälkeen siirtyis enempi kohti Reagania ulkopolitiikan jutuissa ja pressanvaaliin nais vp:n kanssa, niin hyvinkin vois olla 48th.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom