Kannattaa noi aerobiset pitää erillään punttitreeneistä ihan siitäkin syystä, että jaksaa keskittyä ja energiaa riittää treenin läpiviemiseen. Voit toki tehdä ns. HIT tai HIIT- tyyppisenä tuon aerobisen, aikaa saa ottaa sen 10-20 min, työsarja 10-30 s ja palautusvaihe n. 60 s.
Älä liiaksi hifistele tuossa ruokapuolessa. Oot sen verran kovassa kulutusiässä, et vaikka söisit rautanauloja, ne menee käyttöön. Turvottelut johtuu juurikin siitä, ettei elimistö ole vielä tottunut kunnon ruokarytmiin ja treeniin. Se väistyy ajan mittaan.
Prodemakroina jauheliha, kana, kala. Arviolta 100-150 g / ateria (kuivapaino). Hiilarimakroina riisi, peruna, nuudeli, puuro, 70-100 g / ateria. Rasvat voisilmä, oliiviöljy (suhde 1/3 tai 1/4). Pähkinät, mantelit, soijarouhe lisinä, ei pakko. Omega 3/6- kapselit muutama kpl / pv. Salaattia reilusti joka aterialla, ihan niin paljon, kuin vain menee. Vettä 3-4 litraa / pv.
Eikä cheat-päiviä, vaan kerran viikossa-parissa yksittäiset munkkikahvit, karkkia tai jäätelöä, onhan nyt prkl kesäkin ja kaikki...
Kyllä mä uskon, että tolla lähtee se ruoto kurkusta. Nyt vain kädet saveen ja hommiin!