- Liittynyt
- 14.7.2004
- Viestejä
- 34
Olen tässä miettinyt mihin hinta/laaturakoon broiskun potsku asettuu.
Halvimmalla saa tarjouksesta koipireisiä (1€/kg), mutta kun marinointimoskat, nahat ja luut on heitetty mäjelle, ei sitä tavaraa paljoa jää nieltäväksi.
Ostin juuri about 8 kiloa niitä jalkoja, tarkoitus on valmistaa ja siivota ne pakastinta varten kerta-annoksiksi.
Pahus kun ei ole vaakaa, mutta epäilen että hyvä jos pari kiloa syötävää tavaraa saan kokoon. Olisikohan joku rintafilee-hässäkkä sittenkin halvempi ja helpompi
Ja paljonko siinä itse lihassa mahtaa proteiinia olla?
Halvimmalla saa tarjouksesta koipireisiä (1€/kg), mutta kun marinointimoskat, nahat ja luut on heitetty mäjelle, ei sitä tavaraa paljoa jää nieltäväksi.
Ostin juuri about 8 kiloa niitä jalkoja, tarkoitus on valmistaa ja siivota ne pakastinta varten kerta-annoksiksi.
Pahus kun ei ole vaakaa, mutta epäilen että hyvä jos pari kiloa syötävää tavaraa saan kokoon. Olisikohan joku rintafilee-hässäkkä sittenkin halvempi ja helpompi
Ja paljonko siinä itse lihassa mahtaa proteiinia olla?