Bodysafkaa: purkkiherneet ja muiden mielestä ei niin hyvät lempiruuat

En tiedä meneekö tämä jo ruokapervoilun puolelle, mutta salainen paheeni on hirvi-tai villisikalihapurkit.(100% kamaa ) Ainut eväs , jota suostun syömään, ettei ole itsetehtyä. Ei mihinkään laitetttuna, eikä levitettynä, purkki auki ja mieluumin puukon kärjellä , koko purkki kerralla ääntä kohden. Aiheuttaa yleensä avokissa suunnatonta puistatusta. Ehkä juontaa jostain lapsuudesta, mutta välillä iskee käsittämätön himo noihin. Lihanhimo.

Nötkötti on kyllä parhautta. Viime syksynä sain maistaa semmosta herkkua jossa oli 10 kg:ssa 3 kg jäniksen lihaa, 6,5 kg hirvenlihaa ja paketti meijerivoita :worship:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tämä nyt on aika tylsä mutta 500 g maustamatonta jugurttia, pari ruokalusikallista oliiviöljyä ja pari kauhallista maustamatonta proteiinijauhetta sekaisin. Hyvvee.
 
Ite oon löytäny tälläsen reseptin.

Paketti rypsiporsaan kermapippurista lihasuikaleita.
Muutama sipuli.
Kourallinen pähkinöitä
Öljyä 2 rkl

Ensimmäiseksi öljyt pannulle. Sipulit perään ja aletaan ruskistamaan sipuleita.
Lihat kyytiin pähkinöitten kanssa.

Hyvää tulloo ja ravintoarvot on kohdillaan. Sopii hyvin VHH safkaksi.
 
En tiedä meneekö tämä jo ruokapervoilun puolelle, mutta salainen paheeni on hirvi-tai villisikalihapurkit.(100% kamaa ) Ainut eväs , jota suostun syömään, ettei ole itsetehtyä. Ei mihinkään laitetttuna, eikä levitettynä, purkki auki ja mieluumin puukon kärjellä , koko purkki kerralla ääntä kohden. Aiheuttaa yleensä avokissa suunnatonta puistatusta. Ehkä juontaa jostain lapsuudesta, mutta välillä iskee käsittämätön himo noihin. Lihanhimo.



oi nötkötti, ihan parasta :kuola:
 
En tiedä meneekö tämä jo ruokapervoilun puolelle, mutta salainen paheeni on hirvi-tai villisikalihapurkit.(100% kamaa ) Ainut eväs , jota suostun syömään, ettei ole itsetehtyä. Ei mihinkään laitetttuna, eikä levitettynä, purkki auki ja mieluumin puukon kärjellä , koko purkki kerralla ääntä kohden. Aiheuttaa yleensä avokissa suunnatonta puistatusta. Ehkä juontaa jostain lapsuudesta, mutta välillä iskee käsittämätön himo noihin. Lihanhimo.

Enpä ole huomannut missään myytävänä. Säilykehyllystäkö löytyy?
 
Purkitettua hirvenlihaa saanut muutamana vuonna hirvestyskauden aikaan. On muuten sitten parasta mitä ihminen voi purkista syödä.
 
Tosiaan nuo kaupan nötköttipurkit on monesti ties millä jatkettuja. Suoraan hirviseuralta oon ite ostanu, tulee halvemmaksi ja jos tarpeeksi monta purkkia ostaa niin pääsee ite vaikuttaan sisältöön :) Puhdas hirvenliha on liian kuivaa itestään purkitettavaksi, vaatii vähän rasvaa sekaan esim. voita tai possun jauhelihaa. Tosiaan viime syksynä sain muutaman purkin tuota jänis/hirvi/voi cocktailia ja loput oli sitte hirveä ja possua muistaakseni suhteessa 90/10...
 
Suuri herkku on juustonpalat joiden päällä on minilättaa paksu kerros. Mulla mättöpäivätkin tarkoittaa ekstra annosta minilättaa erilaisilla alustoilla, mikä vaan juusto käy, tai kalkkunaleikkele, myös manteleita voi dipata minilättaan, nakit sopii kans hyvin. Mistä tuli mieleen että nakit kylmänä ja jugurtti tai rahka on hyvää. Ja klassikko on maustamaton rahka jossa iso loraus rypsiöljyä ja päälle Maldon suolakiteitä.
 
Näkkäri ilman mitää levitettä ja siihen samaa syssyy appelssiinii. Ei toi ny mitää bodysafkaa oo, mut kuitenki. Raejuusto ja siihen sekaa mehukeittoo!!
 
Paljon rahkahämminkejä ihmisillä, mutta juuh elikkäs itellä tää sairas (tai sairaan maukas) tuna-mössäys:

purkki vaaleeta tunaa öljyssä
löräys Sweet Chili saucee
läräys habanero-Tabascoa
1 tl Blue Dragon minced hot chiliä
luraus Gefilus-piimää (täyteläisyys ja pikkuhappamuus)
fetakuutioita/ kermajuustoraastetta
aveciksi mössöön silputtua tomaattia ja kurkkua
+ höyrytettyjä herneitä

sanoisin, että sweet chilin makeus ja habanero-tabascon miellyttävän täyteläinen, veden kielelle kirjaimellisesti tuova tulisuus ovat tämän mössön tukipilareita. Lihaa pystyy vaihdella kanaksi, possuksi tai naudaksi oman maun mukaan; elämys on aina yhtä päräyttävä! :5: :kuola: :rock:
 
Tuosta tuliki mieleen vielä yks, helppo kylmä keitto: piimää isoon maljaan, fetakuutioita ja kylmiä keitettyjä vihanneksia plus kurkkua kuutioituna. Ja päälle ripotellaan törkeesti Maldon suolakiteitä. Edellisestä postauksesta älysin et tohon vois lisätä tabascon ja valkosipulin...
 
En yt siis puhunut mistään kaupasta ostetuista lihapurkeista, vaan itsepurkitetuista, yleensä riistasta tehdyistä. Sanoisin kyllä tietäväni, että olen ne lihasta tehnyt....:DD
 

Suositut

Back
Ylös Bottom