Bodysafkaa: purkkiherneet ja muiden mielestä ei niin hyvät lempiruuat

Loistava ketju! Ei tule tätä reseptiä omalta suunnalta vaan kaverilta, joka tuli välittömästi ajatuksiin kun tämän ketjun avasin.

Notta tämmöinen:

Sokeripala, jonka käärit mieluiseen juustosiivuun, männöö varmaa jopa 2 sokeripalaa jos oikein ahtaa!

Ja ei muuta kuin ääntä kohti!

Oikeesti.. Ei helvetti :hyper:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mä oon tunnettu siitä että laitan kaikki aina sekaisin kun joutuu safkoja mukana kantamaan. Mahtui yhteen rasiaan yksi ateria. Talvella tuli oltua voimalaitoshommissa viikonloppusin niin kyllä montaa ihmetytti ne maitorahka-kaurahiutale-mehukeitto-mustikka-ananas-kananmuna-cashewpähkinä-raejuusto-sörsselit. Mutta hyväähän se on, etenkin kun käyttää keitettyjä kananmunia ja pilkkoo pieniksi paloiksi sekaan.
 
Tykkään joskus lätkäistä paahtoleivän päälle maapähkinävoita ja hilloa. Ihan normi setti Jenkkien suunnalla, mutta harvaan suomalaiseen suuhun sopiva kombo. Ja sillä saa kyllä ihmetystä osakseen. Mutta mä tykkään.

Toimii. Kuten myös elvisleipä, jossa maapähkinävoin kanssa ottelee banaani ja pekoni. Aina varminta paistaa leipä vielä molemmin puolin pekonirasvassa.

Piimäpepsiä on myös joku hämmästellyt, en tiedä miksi?
 
Varmaan piimää ja pepsiä sekaisin ja sillä selvä. Tuosta tuli mieleen eräästä ravintolasta saatava lakkapiimä. Eli lakkalikööriä pohjalle ja piimää päälle. On aika... mielenkiintoinen... makunautinto.

Jallupiimähän on käsite. Niin yrjöttävältä kuin se näyttää ja vaikuttaa niin maku on itseasiassa yllättävän hyvä. Piimä mukavasti pehmentää Jallun, ah niin ihanaa, aromia.
 
Jallupiimähän on käsite. Niin yrjöttävältä kuin se näyttää ja vaikuttaa niin maku on itseasiassa yllättävän hyvä. Piimä mukavasti pehmentää Jallun, ah niin ihanaa, aromia.

Jallupiimä :hyper: Tuo on kyllä pakko testata... Jos käyttää plus-piimää niin saa vielä paremmat ravintoarvot :)
 
Kaurapuuroa broiskun tai jauhelihan lisukkeeksi. Noi voi sotkea kans sekaisin. Jos on liian vähän rasvaa, niin öljyä joukkoon. Tykkään maustaa ton vielä väkevästi eli jollain chilillä.
 
Oisko heittää resepti piimäpepsiin?

Varmaan piimää ja pepsiä sekaisin ja sillä selvä. Tuosta tuli mieleen eräästä ravintolasta saatava lakkapiimä. Eli lakkalikööriä pohjalle ja piimää päälle. On aika... mielenkiintoinen... makunautinto.

Jäitä lasiin, päälle piimät ja lopuksi suunnilleen saman verran pepsiä. Sekoitus lusikalla. Mun mielestä pepsi maxilla tulee parempi juoma kuin sokeriversiolla. Mutta mitä rasvaisempi piimä, sitä parempi. Kermaa voi tarvittaessa lisätä. Käyttis muunnos on myös sekoittaa ensin piimään annos vaniljaheraa.

Tankkauspäivän syömingeistä voisi vielä nostaa esille mutakakun, hillomunkin tai suklaan parittamisen sopivalla laatuoluella. Vaikkapa Sierra Nevada Pale Alella. Breakfast of champions.
 
Kaurapuuro, paksuksi tökötiksi keitettynä on tonnikalan kanssa hyvää. Väitän että 9 10:stä ei usko mutta samat 9 10:stä tykkää jos on pokkaa kokeilla.

Ketsuppi sopii mausteeksi.
 
Laiskan miehen päivällinen. Purkki no drain tonnikalaa, 2 keitettyä munaa, 100 g fetajuustoa ja banaani.
600 kcal
 
Ja nopea aamiainen tänäaamuna kiireessä:

- 2 munaa kulhoon rikki ja mausteita perään, ja mikroon 1,5 minuuttia
- 2 täysjyväruis(paahto)leipää paahtimeen
- tällä välin emmentalia muutama siivu molemmille leiville
- kaikki kasaan järjestyksessä 1. leipä 2. pari siivua juustoa 3. ketsuppia 4. kananmunat 5. ketsuppia 6. juustoa 7. leipä

2 minuuttia ja nälkä pysyi pois ruokatuntiin saakka.
 
En tiedä meneekö tämä jo ruokapervoilun puolelle, mutta salainen paheeni on hirvi-tai villisikalihapurkit.(100% kamaa ) Ainut eväs , jota suostun syömään, ettei ole itsetehtyä. Ei mihinkään laitetttuna, eikä levitettynä, purkki auki ja mieluumin puukon kärjellä , koko purkki kerralla ääntä kohden. Aiheuttaa yleensä avokissa suunnatonta puistatusta. Ehkä juontaa jostain lapsuudesta, mutta välillä iskee käsittämätön himo noihin. Lihanhimo.
 
Jallupiimä :hyper: Tuo on kyllä pakko testata... Jos käyttää plus-piimää niin saa vielä paremmat ravintoarvot :)
Tuli niin tuosta mieleen Jussi Vareksen Sukkanauhakäärne-kirjassa esittelemä Hirttonaru :D Darran kuosittaja.

Krapulajuoma, jolla hankalinkin aamu muuttuu silkaksi sielun
ja ruumiin harmoniaksi.

- Jaloviinaa (yhden tähden)
- vanhentunutta piimää
- ketsuppia maun mukaan

Juoma oli huolellisesti sekoitettu ja Vares kohotti lasin huulilleen. Hän tiesi, että näissä hommissa oli turha nauttia drinkin aromista ja tuoksusta hitaasti siemailemalla. Ainoa vaihde oli vitosen suora. Jussi kumosi pitkän lasin yhdellä ryypyllä. Maku tuli hieman myöhässä. Ehkä se olisi saanut myöhästyä enemmänkin. Vedet nousivat silmiin ja kuuma pallo kurkkuun, mutta nyt ei saanut antaa periksi. Jos niin teki ja juoksi vessaan olisi kaikki alettava taas alusta. Mutta kun kestäisi viisi minuuttia niin pahin olisi voitettu – taas tältä erää.
 
En tiedä meneekö tämä jo ruokapervoilun puolelle, mutta salainen paheeni on hirvi-tai villisikalihapurkit.(100% kamaa ) Ainut eväs , jota suostun syömään, ettei ole itsetehtyä. Ei mihinkään laitetttuna, eikä levitettynä, purkki auki ja mieluumin puukon kärjellä , koko purkki kerralla ääntä kohden. Aiheuttaa yleensä avokissa suunnatonta puistatusta. Ehkä juontaa jostain lapsuudesta, mutta välillä iskee käsittämätön himo noihin. Lihanhimo.

No liha noista nyt on kaukana :D
 

Suositut

Back
Ylös Bottom