Bodarien megamätöt ja silti pysyvät pienissä rasvoissa MITEN?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja lolwtf
  • Aloitettu Aloitettu
Olenko muuten ainoa, jolle noista valmiskastikkeista riittää yleensä kahteen annokseen per purkki/pussi, vaikka siinä ohjeessa sanotaan käytännössä yksi per annos (esim. 250g kanasuikaleita + rehut + riisi).
Jos itse kaadan koko tölkillisen purkin ohjeen mukaan vaikkapa vain 250g kanasuikaleiden ja lisukkeiden sekaan, niin tuntuu, että se ui soossissa. Jos sen jakaa kahteen ateriaan, niin on juuri passeli itelleni.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Olenko muuten ainoa, jolle noista valmiskastikkeista riittää yleensä kahteen annokseen per purkki/pussi, vaikka siinä ohjeessa sanotaan käytännössä yksi per annos (esim. 250g kanasuikaleita + rehut + riisi).
Jos itse kaadan koko tölkillisen purkin ohjeen mukaan vaikkapa vain 250g kanasuikaleiden ja lisukkeiden sekaan, niin tuntuu, että se ui soossissa. Jos sen jakaa kahteen ateriaan, niin on juuri passeli itelleni.

Hyvin rittää useampaan annokseen ja silti kaikki kastikkeen peitossa.
 
Siis ei tässä mitään sikabulkkia olla vetämässäkään. Enkä +300kcal ole puhunut (en jaksa tarkistaa, mutta näin muistelisin), vaan +300g/vko.
Omron on aika paska yksistään, mutta hauska se on aina kokeilla silläkin. Pihdeillä rasvat 19,5%, omron sanoi 19,4% :).

Sun kokosella kaverilla 300g painoa viikossa on aika tarkkaan se + 300kcal.

Ei siinä silti mitään hallaa tapahdu 17 vuotiaalla kaverilla, jolla oikeastaan lyhyen harjoittelutaustan takia on vielä menossa se aloittelijan nopea lihaskasvupyrähdys.
Luulin ensin että kyse olisi vanhemmasta ja kauemmin treenanneesta kaiffarista, sori.

Olen dietin aikana saaanut tuosta samaisesta omromista arvoja 18% ja 6.9 % välillä kun nesteet on heitelleet rajusti, kumpikin päin vittua.
 
Itsehän olen käytännössä syönyt makaronia ja jauhelihaa 16-vuotiaasta asti joka päivä. Armeija tosin esti vuoden tuota herkkua syömästä joka päivä. Kermat ja kastikkeet on pannassa tottakai.

Voiko toi olla edes terveellistä vetää aina makaronia ja jauhelihaa? Tosin kyllähän näitä tämmösiä tuntuu löytyvän, toiset syö joka päivä valmiseinespizzan/-aterian, toiset makaroonia+tomaattikastiketta+jauhelihaa. Sit ihmetellään kun ei jaksa tai on joku sairaus/vaiva "aikuisena". Automaattivastaus tähän itse itselleni: "Vitamiinit saa purkista"...

Jos multa kysytään, niin tää nykyinen bulkkausvimma on ihan mahdotonta.
 
Täälä, kun tunnutaan jauhettavan bulkkauksesta niin osaisiko joku valaista millä pitää paino pienessä nousussa koko ajan, kun paino heittelee ilman mitään järkeä, vaikka kalorit pysyvät 3300-3500 välillä/vrk, eikö kulutuskaan juuri muutu päivittäin? Viimeiset 4 päivää (aamupaino): Tiistai 73.8kg/Keskiviikko 74.9kg/Torstai 73.7kg/Tänään 73.7kg... Milläköhän ihmeellä tämän pomppimisen saisi kuriin, kun aamupainoa punnatessa olosuhteet ovat kutakuinkin samat, joka aamu. Apuja? :)
 
Täälä, kun tunnutaan jauhettavan bulkkauksesta niin osaisiko joku valaista millä pitää paino pienessä nousussa koko ajan, kun paino heittelee ilman mitään järkeä, vaikka kalorit pysyvät 3300-3500 välillä/vrk, eikö kulutuskaan juuri muutu päivittäin? Viimeiset 4 päivää (aamupaino): Tiistai 73.8kg/Keskiviikko 74.9kg/Torstai 73.7kg/Tänään 73.7kg... Milläköhän ihmeellä tämän pomppimisen saisi kuriin, kun aamupainoa punnatessa olosuhteet ovat kutakuinkin samat, joka aamu. Apuja? :)

Itellä ainakin vaihtelee aamupainot päivästä toiseen aika reilustikin. Sanoisin, että älä ressaa yksittäisistä päivistä, seuraa enemmin viikkokeskiarvoa.
 
Täälä, kun tunnutaan jauhettavan bulkkauksesta niin osaisiko joku valaista millä pitää paino pienessä nousussa koko ajan, kun paino heittelee ilman mitään järkeä, vaikka kalorit pysyvät 3300-3500 välillä/vrk, eikö kulutuskaan juuri muutu päivittäin? Viimeiset 4 päivää (aamupaino): Tiistai 73.8kg/Keskiviikko 74.9kg/Torstai 73.7kg/Tänään 73.7kg... Milläköhän ihmeellä tämän pomppimisen saisi kuriin, kun aamupainoa punnatessa olosuhteet ovat kutakuinkin samat, joka aamu. Apuja? :)

Ite bulkatessa/dieetatessa merkkaan joka aamu tyhjän aamupainon lapulle jääkaapin oveen ja siitä sitten aina lasken joka viikolle keskiarvon. Tätä keskiarvoa seuraamalla saa aika hyvän kuvan painon liikkeistä :)
 
Jos tuo painon hyppiminen häirii niin kannattaa tosiaan laskea vaikka viikkojen keskiarvot ja käyttää niitä vertailukohtana, tai esim. 10 päivän juoksevaa keskiarvoa. Ihan normaalia tuo on että reilun kilon heittoja tulee päivittäin, vaikka aina samassa tilanteessa punnitset ja safkatkin suurinpiirtein samanlaisia.
 
Voiko toi olla edes terveellistä vetää aina makaronia ja jauhelihaa? Tosin kyllähän näitä tämmösiä tuntuu löytyvän, toiset syö joka päivä valmiseinespizzan/-aterian, toiset makaroonia+tomaattikastiketta+jauhelihaa. Sit ihmetellään kun ei jaksa tai on joku sairaus/vaiva "aikuisena". Automaattivastaus tähän itse itselleni: "Vitamiinit saa purkista"...

Jos multa kysytään, niin tää nykyinen bulkkausvimma on ihan mahdotonta.

Eipä ole ollut flunsssaa yli kahteen vuoteen. Ja sitäpaitsi, 5-6 päivänä mössön sekaan ilmestyy tomaattia, herkkusientä, sipulia ja paprikaa tai kurkkua. Jokaista yks niin ollaan jo aika lähellä puolta kiloa. Valmis kastikkeisiin en koske. Mankku on ainut, mitä purkista tulee.
 
Toisaalta tuo "en ole ollut kipeänä x vuoteen" ei ole mikään kovin hyvä perustelu millekkään. Mä söin ikävuodet 18-24 ihan päin helvettiä (eineksiä, roskaruokaa, reilusti alkoholia) ja liikunta oli aivan minimissään mutta saikulla en ole aikuisena ollut päivääkään. Ikää nyt 26. Flunssa on pari kertaa ollut, mutta sekin osunut lomaviikolle tms.

Enemmän siihen varmaan vaikuttaa tuuri ja genetiikka/vastustuskyky kuin ruokailutottumukset.
 
Ite vedän päivittäin tummaa makaronia ja jauhelihaa + kurkku ja 2 tomaattia. kaurapuuro aamulla ja rahkaa välipalaks. Viikonloppuna sitte rennommin. Maha pelaa ja olo on hyvä. Yleensä se mahan toiminta määrittää sen onko safkat kunnossa. Jos pärskähtää aina ku haulikolla ampuis ni lisää kuitua jne. Jos taas tulee ruskeeta jöötiä ni kaikki pitäs olla ok.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom