Bodarien megamätöt ja silti pysyvät pienissä rasvoissa MITEN?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja lolwtf
  • Aloitettu Aloitettu
Jos omaa nopean aineenvaihdunnan niin kyllä sitä saa oikeesti syödä aika vitusti että se paino nousee. Omalla kohdalla huomattu. Dieettaaminen on kuitenkin sitten taas asteen helpompaa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Elikkä miten nuo bodarit pysyvät pienissä rasvoissa vaikka bulkkaavat jollain 4 pitsalla, donitseilla ym. paskalla ja rasvaprosentti silti jossain kympin lähellä? Mitä ainetta he oikein käyttävät? Glutamiinia? vai kentiäs KREATIINIA?

Anna joku esimerkki?
Tai älä kuitenkaan, tiedä koskaan mitä sieltä tulee.
:facepalm:
 
tumblr_m29ecrdVw41rpp4avo1_500.jpg
 
Täällä kans. MyFitnessPal ja ruokavaaka bulkillakin, sopii paremmin mulle kuin mitä valmis ruokavaliopohja. Saa syödä vaihtelevasti ja silloin kun on nälkä. 4200kcal nyt ja näyttäisi ~300g tulevan viikossa painoon lisää.

Tuostakin tulee suurin osa läskinä, jollet ole lahjakas aloittelija tai aloittanut uudestaan treenaamista pidemmän tauon jälkeen ja lihasmuisti toimii.
Melkein 16kg massaa vuodessa ja siitä 10-12kg laskiä.
 
Tuostakin tulee suurin osa läskinä, jollet ole lahjakas aloittelija tai aloittanut uudestaan treenaamista pidemmän tauon jälkeen ja lihasmuisti toimii.
Melkein 16kg massaa vuodessa ja siitä 10-12kg laskiä.

Kaikki tulee lihaksena ja suoraan käsiin menee! :evil:

Mutta tällä tahdilla ajattelin jatkaa niin kauan kunnes omron/peilikuva/pihtimittaus näyttää, että läskiä meinaa tulla liikaa :)
 
Kaikki tulee lihaksena ja suoraan käsiin menee! :evil:

Mutta tällä tahdilla ajattelin jatkaa niin kauan kunnes omron/peilikuva/pihtimittaus näyttää, että läskiä meinaa tulla liikaa :)

Jep, mutta ajatteleppa niitä jotka syövät 600kcal yli kulutuksen ja saavat sen 32kg lisää lihaksia vuodessa, ovat muutamassa vuodessa isompia kuin Ronnie Coleman parhaimillaan.
Pitisiköhän sinunkin saada tuplasti lisää painoa viikossa tai jopa triplasti.
 
Enpä tiedä mitä täällä nyt höpötetään, mutta mä syön tiettyä kalorimäärää ja annan painon nousta. Se hyppii välillä enemmänkin, sitten saattaakin tulla viikko, että ei nouse yhtään. Niin kauan kun ei näytä läskiä tulevan omronin, pihtimittauksen tai peilin mukaan mitenkään liikaa, niin en ala rajoittamaan bulkkiani. Mikä olisi Archeyn suunnitelma?
 
Mulla on 5200 kaloria. Painan 100kg/172cm treenaan 5 treeniä viikossa, yks aerobinen tyhjään vatsaan 60min.

Ei liho tällä määrällä. Rasvat on minimoitu, proteiinit rahka, 7% jauheliha, kana. Hiilarit riisi, pasta, puuro, banaanit. Jauhoja menee treenin yhteydessä 250g

Siis käytännössä jauhelihaa tai kanaa menee pastan tai riisin kanssa melkoisen paljon. Eikö ala maistumaan puulta jos päivästä toiseen syöt noin? Vai löytyykö sulta jotain salaisia reseptejä, millä nämä mätöt saa maistumaan paremmilta? Sanoit kuitenkin että rasvat minimissä, joten kermat yms. ei käytössä?
 
Siis käytännössä jauhelihaa tai kanaa menee pastan tai riisin kanssa melkoisen paljon. Eikö ala maistumaan puulta jos päivästä toiseen syöt noin? Vai löytyykö sulta jotain salaisia reseptejä, millä nämä mätöt saa maistumaan paremmilta? Sanoit kuitenkin että rasvat minimissä, joten kermat yms. ei käytössä?


Itsehän olen käytännössä syönyt makaronia ja jauhelihaa 16-vuotiaasta asti joka päivä. Armeija tosin esti vuoden tuota herkkua syömästä joka päivä. Kermat ja kastikkeet on pannassa tottakai.

It's all about seasoning :rock:
 
Siis käytännössä jauhelihaa tai kanaa menee pastan tai riisin kanssa melkoisen paljon. Eikö ala maistumaan puulta jos päivästä toiseen syöt noin? Vai löytyykö sulta jotain salaisia reseptejä, millä nämä mätöt saa maistumaan paremmilta? Sanoit kuitenkin että rasvat minimissä, joten kermat yms. ei käytössä?

Listaisin helposti 30 jauheliha ja kana reseptiä, joissa ei ole käytetty kermaa kastikkeissa (joissain on juustoa, mutta senkin voi jättää pois tai käyttää vähärasvaista). Monissa käytetään pastaa ja riisiä, mutta esimerkiksi kanasalaatissa semmosia kaivata.

Oikeastaan listasin äsken tähän 29 itse käyttämääni kana- ja jauhelihareseptiä pelkästään ulkomuistista (lisääkin löytyy, jos alkaa miettimään tai googlettaa), mutta kun yritin lähettää vastausta, niin lista hävisi jonnekin hittoon enkä halua enää aloittaa alusta... :(
 
Kana + uncle ben's soosi / riisi
Jauheliha + dolmio / pasta

Siinä on. Jos toinen alkaa maistua puulta, niin vaihda toiseen :D
 
Jauhelihaa ja papuja, riisillä tai pastalla.
Kanaa ja papuja riisillä.

Näillä menty varmaa vuos kohta enkä kyllä oo vieläkää kyllästyny
 
Enpä tiedä mitä täällä nyt höpötetään, mutta mä syön tiettyä kalorimäärää ja annan painon nousta. Se hyppii välillä enemmänkin, sitten saattaakin tulla viikko, että ei nouse yhtään. Niin kauan kun ei näytä läskiä tulevan omronin, pihtimittauksen tai peilin mukaan mitenkään liikaa, niin en ala rajoittamaan bulkkiani. Mikä olisi Archeyn suunnitelma?

No nyt kuulostaa oikeammalta, harvoin se paino täysin tasaisesti viikottain nousee, omroniin ei kuitenkan voi luottaa kuin nestemittarina, peili, pihdit tai mittanauha kertovat totuuden.
Sulla voi aluksi tullakin hyvin lihaa esim. juuri mainitsemallasi 300kcal plussakaloreilla kun olet vielä noin nuori.
Itsekkin otin 17-19 vuotiaana yli 20kg painoa vuodessa parissa. Tosin 17- vuotiaana näin viimeksi koko sixpackin ylhäältä alas eli jonkin verran läskiäkin kertyi.

Itse en koskkaan enää tekisi sitä virhettä että antaisin rasvojen nousta yli 15%, vielä mielummin ne pitäisi pitää offillakin maksimissaan 12% tienoilla.

Miksi? Elimistö pelaa ihanteellisesti noilla rasva-arvoilla ja luonnolliset testotasot ovat korkeimillaan. Lisäksi ei näytä hylkeeltä vaan kovakuntoiselta.

Jos jostain syystä, esim. hermoston ylikuormituksen takia, sarjapainojen nousuu pysähtyy ja kääntyy laskuun, kalorimäärät eivät enää pädekkään ja jopa kulutuksen mukaan syöminen saattaakin äkkiä alkaa kerämään plosoa, samoin saattaa käydä kun alkaa pudottamaan treenitehoja esim olkapää- tai polvivamman takia. Parissa kuukaudessa saattaa yllättäen tulla nelisen kiloa pelkkää traania.

Mitä uncle bens soosia käytätte? Sweet chili -sooseissa ainakin paljon sokeria.

Oriental chili on tuhtia, sopii mihin tahansa lihaan ja sisältää vähemmän sokeria, tuo Red thai curry on myös pirun hyvää kanan kanssa.
Raguleteon ja Dolmion kastikkeet ovat myös hyviä ja puhtaita kastikkeita ilman säilöntäaineita yms. shaissea.
 
No nyt kuulostaa oikeammalta, harvoin se paino täysin tasaisesti viikottain nousee, omroniin ei kuitenkan voi luottaa kuin nestemittarina, peili, pihdit tai mittanauha kertovat totuuden.
Sulla voi aluksi tullakin hyvin lihaa esim. juuri mainitsemallasi 300kcal plussakaloreilla kun olet vielä noin nuori.
Itsekkin otin 17-19 vuotiaana yli 20kg painoa vuodessa parissa. Tosin 17- vuotiaana näin viimeksi koko sixpackin ylhäältä alas eli jonkin verran läskiäkin kertyi.

Itse en koskkaan enää tekisi sitä virhettä että antaisin rasvojen nousta yli 15%, vielä mielummin ne pitäisi pitää offillakin maksimissaan 12% tienoilla.

Miksi? Elimistö pelaa ihanteellisesti noilla rasva-arvoilla ja luonnolliset testotasot ovat korkeimillaan. Lisäksi ei näytä hylkeeltä vaan kovakuntoiselta.

Jos jostain syystä, esim. hermoston ylikuormituksen takia, sarjapainojen nousuu pysähtyy ja kääntyy laskuun, kalorimäärät eivät enää pädekkään ja jopa kulutuksen mukaan syöminen saattaakin äkkiä alkaa kerämään plosoa, samoin saattaa käydä kun alkaa pudottamaan treenitehoja esim olkapää- tai polvivamman takia. Parissa kuukaudessa saattaa yllättäen tulla nelisen kiloa pelkkää traania.
Siis ei tässä mitään sikabulkkia olla vetämässäkään. Enkä +300kcal ole puhunut (en jaksa tarkistaa, mutta näin muistelisin), vaan +300g/vko.
Omron on aika paska yksistään, mutta hauska se on aina kokeilla silläkin. Pihdeillä rasvat 19,5%, omron sanoi 19,4% :)
Tämä on siis mun ensimmäinen kunnon sellainen "bulkki", jossa oikeasti tarkkailen kaloreita ja että se paino varmasti nouseekin.

Tällä hetkellä kaikki tuntuu menevän nappiin (esimerkiksi mulle aina hankala penkkikin nousussa), niin en ala muuttamaan mitään, koska yleensä juurikin tuohon ylianalysointiin ja hifistelyyn kompastun.

Olen kuitenkin ihan samaa mieltä, että natuspoudarilla ei kyllä tarvitse yli 15% rasvojen mennä. Mutta kun ne nyt on mulla jo ~20%, niin en jaksa välittää :david: dieettaan ne sitten kerralla sinne 12% tuntumaan ja sitten pidän alle 15% :)

Oriental chili on tuhtia, sopii mihin tahansa lihaan ja sisältää vähemmän sokeria, tuo Red thai curry on myös pirun hyvää kanan kanssa.
Raguleteon ja Dolmion kastikkeet ovat myös hyviä ja puhtaita kastikkeita ilman säilöntäaineita yms. shaissea.
PT Vataselta matkittuna tuo oriental chili + ananaspalat on aivan loistavaa. Vähän niin kuin sweet&sour.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom