Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Elikkä miten nuo bodarit pysyvät pienissä rasvoissa vaikka bulkkaavat jollain 4 pitsalla, donitseilla ym. paskalla ja rasvaprosentti silti jossain kympin lähellä? Mitä ainetta he oikein käyttävät? Glutamiinia? vai kentiäs KREATIINIA?
Täällä kans. MyFitnessPal ja ruokavaaka bulkillakin, sopii paremmin mulle kuin mitä valmis ruokavaliopohja. Saa syödä vaihtelevasti ja silloin kun on nälkä. 4200kcal nyt ja näyttäisi ~300g tulevan viikossa painoon lisää.
Tuostakin tulee suurin osa läskinä, jollet ole lahjakas aloittelija tai aloittanut uudestaan treenaamista pidemmän tauon jälkeen ja lihasmuisti toimii.
Melkein 16kg massaa vuodessa ja siitä 10-12kg laskiä.
Kaikki tulee lihaksena ja suoraan käsiin menee! :evil:
Mutta tällä tahdilla ajattelin jatkaa niin kauan kunnes omron/peilikuva/pihtimittaus näyttää, että läskiä meinaa tulla liikaa
Mulla on 5200 kaloria. Painan 100kg/172cm treenaan 5 treeniä viikossa, yks aerobinen tyhjään vatsaan 60min.
Ei liho tällä määrällä. Rasvat on minimoitu, proteiinit rahka, 7% jauheliha, kana. Hiilarit riisi, pasta, puuro, banaanit. Jauhoja menee treenin yhteydessä 250g
Siis käytännössä jauhelihaa tai kanaa menee pastan tai riisin kanssa melkoisen paljon. Eikö ala maistumaan puulta jos päivästä toiseen syöt noin? Vai löytyykö sulta jotain salaisia reseptejä, millä nämä mätöt saa maistumaan paremmilta? Sanoit kuitenkin että rasvat minimissä, joten kermat yms. ei käytössä?
Siis käytännössä jauhelihaa tai kanaa menee pastan tai riisin kanssa melkoisen paljon. Eikö ala maistumaan puulta jos päivästä toiseen syöt noin? Vai löytyykö sulta jotain salaisia reseptejä, millä nämä mätöt saa maistumaan paremmilta? Sanoit kuitenkin että rasvat minimissä, joten kermat yms. ei käytössä?
Kana + uncle ben's soosi / riisi
Jauheliha + dolmio / pasta
Siinä on. Jos toinen alkaa maistua puulta, niin vaihda toiseen :D
Mitä uncle bens soosia käytätte? Sweet chili -sooseissa ainakin paljon sokeria.
Enpä tiedä mitä täällä nyt höpötetään, mutta mä syön tiettyä kalorimäärää ja annan painon nousta. Se hyppii välillä enemmänkin, sitten saattaakin tulla viikko, että ei nouse yhtään. Niin kauan kun ei näytä läskiä tulevan omronin, pihtimittauksen tai peilin mukaan mitenkään liikaa, niin en ala rajoittamaan bulkkiani. Mikä olisi Archeyn suunnitelma?
Mitä uncle bens soosia käytätte? Sweet chili -sooseissa ainakin paljon sokeria.
Siis ei tässä mitään sikabulkkia olla vetämässäkään. Enkä +300kcal ole puhunut (en jaksa tarkistaa, mutta näin muistelisin), vaan +300g/vko.No nyt kuulostaa oikeammalta, harvoin se paino täysin tasaisesti viikottain nousee, omroniin ei kuitenkan voi luottaa kuin nestemittarina, peili, pihdit tai mittanauha kertovat totuuden.
Sulla voi aluksi tullakin hyvin lihaa esim. juuri mainitsemallasi 300kcal plussakaloreilla kun olet vielä noin nuori.
Itsekkin otin 17-19 vuotiaana yli 20kg painoa vuodessa parissa. Tosin 17- vuotiaana näin viimeksi koko sixpackin ylhäältä alas eli jonkin verran läskiäkin kertyi.
Itse en koskkaan enää tekisi sitä virhettä että antaisin rasvojen nousta yli 15%, vielä mielummin ne pitäisi pitää offillakin maksimissaan 12% tienoilla.
Miksi? Elimistö pelaa ihanteellisesti noilla rasva-arvoilla ja luonnolliset testotasot ovat korkeimillaan. Lisäksi ei näytä hylkeeltä vaan kovakuntoiselta.
Jos jostain syystä, esim. hermoston ylikuormituksen takia, sarjapainojen nousuu pysähtyy ja kääntyy laskuun, kalorimäärät eivät enää pädekkään ja jopa kulutuksen mukaan syöminen saattaakin äkkiä alkaa kerämään plosoa, samoin saattaa käydä kun alkaa pudottamaan treenitehoja esim olkapää- tai polvivamman takia. Parissa kuukaudessa saattaa yllättäen tulla nelisen kiloa pelkkää traania.
PT Vataselta matkittuna tuo oriental chili + ananaspalat on aivan loistavaa. Vähän niin kuin sweet&sour.Oriental chili on tuhtia, sopii mihin tahansa lihaan ja sisältää vähemmän sokeria, tuo Red thai curry on myös pirun hyvää kanan kanssa.
Raguleteon ja Dolmion kastikkeet ovat myös hyviä ja puhtaita kastikkeita ilman säilöntäaineita yms. shaissea.